| secret96 a întrebat:

Ce faceti?
As avea si eu o intrebare : Un baiat (suntem prieteni de familie ) ma place si tot timpul facea ce ii zic eu dar intr-o zi tot timpul incerca sa ma loveasca peste fund si chesti din astea. O data stateam pe banca cu o verisoara de 10 ani si el a incercat sa ma ridice de pe banca ca sa ma poata lovi doar ca nu a reusit iar eu am vrut sa il imping mai incolo de mine doar ca el s-a tras si a cazut intr-un sunt cu apa murdara (eram la tara ). A incercat sa ma arunce si pe mine da nu a reusit si de atunci suntem certati.
Aaaaaaaa si cand suntem cu prietenii nostri ma face proasta si din astea, iar cand suntem numai noi doi ii calm si vorbeste frumos. (si sincer ii destul de dragut tipul da! )
In fine. Acum o saptamana. a fost iar la tara si acolo am o verisoara f. f. f. f. buna doar ca ea, ca sa il faca gelos i-a zis ca il plac pe unu Isvan(nu stiu cum se scrie pe ungureste), care e frumos da nu ma atrage asa de mult iar el ii cel mai bun prieten cu isvan si ma tem sa nu ii spuna.
Ce credeti ca ar trebui sa fac in caz ca ii zice?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, ce daca ii zice? nu baga de seama si gata, e clar ca te place, daca vb cu tine frumos cand esti singura apoi urat cand e cu altii, vb asa ca sa faca pe destepul sa se arate in fata celorlalti cum vb el cu tine, dar de fapt e mort dupa tine, mai bin ignora-l total si gata...

4 răspunsuri:
| cary a răspuns:

Mai conteaza? ai ceva de pierdut? fii linistita, de zis oricum ii zice ca asa sunt baietii...niciodata nu stiu sa tina un secret! iar cand iti vorbeste urat de fata cu prietenii sai...nu il baga in seama...asta il face sa se simta bine, important si chiar superior! tu ignora-l...demonstreaza-i ca esti mai buna ca el!

| 4Fun a răspuns:

@luchass Bine zis laughing`

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai e clar daca acolo ai 96 inseamna ca ai 12-13 ani...si el un copil imatur...care se poarta prosteste...Sunteti mici pentru asa ceva...*stiu ca nu o sa intelegi ce ti-am spus* dar stii vorba aia "cand o sa te faci mare...ai sa intelegi mai bine"
La scoala!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dă Doamne să le bubuie calculatoarele ăstora mici...
Așa, vom avea cu 99% mai puține întrebări pe TPU, iar stresul s-ar diminua considerabil.