O pierdere totala de timp... O explozie de sentimente, rasete, lacrimi, amintiri. Eu persoanal cred ca iubirea reprezinta atunci cand ti l-a cineva mai mult decat la tine, cand te certi cu ai tai ca sa poti sta afara, sa astepti in frig ca el/ea sa vina, sa il/o accepti cu defecte si cu (,) calitati. De fapt sa ti se para o persoana fara defecte, frumoasa, in preajma careia nu poti fi suparat/a. Sa simti acel ceva care te face sa te gandesti doar la el, si l-a nimic altceva, sa fi foarte trist, daca nu te-ai vazut de mult cu persoana respectiva. Sa il consideri cel mai important de pe aceasta planeta si persoana pe care nu vrei niciodata sa o vezi plecand si cel pe care il ajuti de fiecare data cand iti cere. fiecare om are nevoie de putina iubire in viata :3. (Sunt fata )
Sunt baiat.
Iubirea este sentimentul acela magnificin care simti ca tii cu adevarat la o persoana si stii ca nu poti traii fara ea, ca viata ta nu este completa.
Iubirea pentru mine inseamna viata, iubirea este lucrul prin care am fost creati pe pamantul asta(Dumnezeu ne-a creat din Iubire), iubirea este cel mai frumos sentiment din lume, este sensul pe care il avem in viata, ea nu poate fii descrisa nici intr-o mie de cuvinte.(sunt fata)
Sper ca te-am ajutat
alexandrapoiana întreabă:
anonim_4396 întreabă: