E Grigore Alexandrescu.
Cred ca e luata de pe net,daca nu ar fi nu ai mai intreba aici,ai fi sigur pe ce scrii, dar de fapt nu esti.
La prima vedere ti-as da 10, la ascultare, daca ai spune comnetariul asta pe de rost, dar daca te-as intreba ce-i ala "demagog" sau "alegorie"si nu ai stii as scadea la 9.
Mie mi se pare super ok demonstratia, dar ai uitat doua chestii:
Pune accent mai mult pe povestire [bine, povestire e putin spus]. Nu prea ai zis nimic de cum s-a purtat Samson cu Samurache pe tot parcursul fabulei, cum l-a jignit, ce reiese din aceste jigniri. Mai spune si despre boul care il asculta pe Samson, si el e important.
Pune si o incheiere [gen "Datorita celor prezentate mai sus opera "Cainele si catelul" este o fabula"]. In rest e foarte bine, cred c-o sa iei 10.
Bunaaa
=Clasaa a 6a asaii?
-Si soraa meaa tot aici este
A si nu este scrisaa de vasile Alexandrescu,ca este de Grigore Alexandrescu.
In rest este bine, cred ca vei lua 10, mai citeste ca ai niste greseli pe acolo,cum ar fi aici jos,,Asadar, fibula ne indeamna, ai grijaa FABULA.:d
Paa si sa iei notaa mareeee.
E bine, doar ca "Cainele si catelul " nu este scrisa de Vasile Alecsandri ci de Grigore Alexandrescu
Nu este scrisa de Vasile Alexandrescu, ci de Grigore Alexandrescu cred ca vei lua 10:d
Http://lumea-creatiei.eu5.org/Cainele%20si%20catelul.html Poti lua de aici, mai amanuntit.
Elenastoica9 întreabă: