| kid08 a întrebat:

Ce parere aveti despre majorat? Merita tinut sau nu? Din experientele voastre, daca ar fi sa va mai tineti majoratul odata l-ati mai tine? Dupa ce am rezolvat cu sala, muzica si pozele, la ce trebuie sa ma gandesc prima data? Adica ce ar fi prioritar dupa aceste lucruri?

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Merita pentru ca numai o data in viata fai 18 ani si da, l-as mai tine daca as putea da timpul inapoi

| kid08 explică (pentru mona):

Multumesc pentru raspuns!

| Hieer a răspuns:

Eu sunt de parere ca merita. Nu m-ai ai sansa asta in viata niciodata. Nu o sa m-ai ai vrodata 18 ani...happy

Sper ca te-am ajutat!

| Flaviia16 a răspuns:

Nu am experienta in asta insa am ajutat la organizare unor majorate :d normal ca merita! cum iti ti ziua in mod normal la fel iti ti si majoratul numai ca sarbatoresti ceva ft important si anume faptul ca esti major happy Dupa ce ai facut rost de sala, muzica si poze trebuie sa te ocupi si de invitati si sa stii exact daca vin sau nu in momentul in care comanzi numarul de meniuri happy asta ca sa nu iesi in paguba si ar trebui sa te ocupi si de bautura

| kid08 explică (pentru Flaviia16):

Multumesc mult pentru raspuns! Daca zici ca ai m-ai ajutat la organizarea majoratelor, ai putea sa-mi spui cam ce bauturi au mai fost? Nu prea ma pricep si nici n-as vrea sa fac mare paguba.

| Flaviia16 a răspuns (pentru kid08):

Flavia gya numele meu de fb