| Aneke a întrebat:

Salut,ce parere aveti voi despre emo kid? Credeti ca daca nu ar mai fi criticati ci intelesi ar mai fi tristi si retrasi? funda!

Răspuns Câştigător
| znstr a răspuns:

Multi emo-kizi sunt in grupuri, si zeci de prieteni, iar pe facebookul lor daca te uiti, au +100 like-uri, commenturi, drept dovada nu sunt asa ne-sociabili. Intr-adevar lumea ii priveste cu alti ochi, doar pentru zvonurile ca toti emo se taie, se ranesc, cand emo poate sa fie si o moda, nu doar un temperament aparte. Daca s-ar discuta mai mult cu ei, s-ar ajunge la un numitor comun si ar fi totul ok, iar ei n-ar mai fi chiar lasati pe dinafara. Anyway, eu prefer mai bine emo/scene/funky-punky, decat cocalari si pitipoance.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce sa intelegi la ei? Ca au parul ciudat so le place sa se planga?

| SergiuBoss11 a răspuns:

laughingEu sunt manelist, dar am si unii prieteni emo.Si nu, nu se taie doar ca au alte preocupari si-s mai retrasi

| AndyAndrey35 a răspuns:

Uitati de ce emo sunt asa tristi : prima data li sau intamplat ceva in viata lor, ceva care pe ei iau ranit foarte tare. o moarte a parintilor, bunicilor, timiditatea, frica,teama, iau facut tot mai sensibili. au auzit la stiri o gramada de probleme, au auzit la lume o gramada de probleme, si nu au auzit de discractii prea mult. asta pentru ca nu au avut ocazia. prieteni buni nu au, lumea ii jigneste pe strada si mai rau, ca sa fie si mai tristi, cocalri au facut un plan... un plan pe care pe emo sa-i urasca lumea. cocalri, pitipoance au scornit ca acestia sunt satanisti si ca sunt rai, si nu au nimic pozitiv, iar omul la crezut pe cocalr pe considerentul ca se imbraca asa isi pune piersinguri si ca are tot felul de modele de cranii. dar asta e doar o arta, nu se inchina la diavol, ei sunt foarte credncosi, nu merg la biserica tot timoul dar nici ceilanti nu merg tot timpul, dar si un emo se poate ruga, si el poarta cruciulite, ex: ozii ozboaan, sunt multe care sunt negru spre ei, iar cei mai emotionali si mai tristi din propia batjocura si din raul creat de ali se sinucid... dar nu este bine, ar trebui a inteleaga lumea ca acestia sunt doar timizi, nuam comentat pentru funda am vrut doar sa va spun, cu mana pe inima ca emo nu sunt rai! sunt emo pentru ca eu sunt pers care este nedreptatita, seamna mult cu mine, au multe talente ascunse precum desen, muzica, actorie, sunt introvertiti, timizi, credinciosi, sa nu injure, sa nu consume droguri, sa suporte ori ce, sa fie calcat care sa o tina minte(cocalarul), sa se simta prost langa un cocalar, sa ii placa sa filmeze, creeze, pozeze, sa ii placa scoala, materi, desen, muzica, informatica, matematica, romana, pshihologie, chimie, english (materi de acestea filozofice), sa fie preocupat de arta si moda, da dea detalii, dar sa nu vb mult, daca este rusinos, sa asculte rock, pop, jazz, clasical, sad, horror song, relaxing, beat. daca sunteti cineva ca mine asa, contactati-ma va rog puppy dog eyes, id pustea_a@yahoo.com.ca lumea asta mai este si buna, serios sad

| ramonika125 a răspuns:

I love emo.pup

| Th3RiP a răspuns:

Eu sincer cred ca da deoarece chiar daca ar putea fi intelesi de toti ei sunt prea timizi ca sa socializeze in grupuri si ar fi retrasi ceea ce rezulta ca ar fi si tristi pentru ca sunt timizi

| xMonsterRockX a răspuns:

Emo kids sunt foarte criticati deoarece lumea spune ca sunt satanisti, se taie, drogheaza...dar nimeni nu ii intelege...nimeni nu stie prin ce trec, absolut nimeni nu stie ce in sufletul lor.Emo Kids sunt in lumea lor, pentru ca altcineva nu ii inteleg, nimeni nu ar vrea sa fie criticat la orice miscare, nici macar un emo

| Oriana99 a răspuns:

Sunt draguti si chiar intelegatori

Întrebări similare