| Vijai23 a întrebat:

Ce pot face sa-mi indrept situatia la invatatura? Sunt clasa a-7-a,trec a-8-a. Anul trecut[ in clasa a-6-a] am avut media 9, 487 iar anul acesta imi iese 9, 235. M-am puturosit rau de tot. Cum pot face sa ma indrept? Gen pot mai mult dar mi-e lene. NU-MI PLACE Matematica, Fizica si Sport-ul. [P.S Sunt putin mai gras, am 85-90kg si 1.86 inaltime]. Cum as putea sa ma indrept? La matematica NU inteleg geometria, dar in schimb imi place algebra.Profesoara imi pune note doar pe geometrie.Ce pot face? Cum ma pot schimba? Eu cand vin de la scoala NU as pune mana pe nici o carte, nimic. m-as juca pe calculator toata ziua. Retin repede, cand vreau. De multe ori citesc 1-3 ori si stiu lectia de 9-10. Ce as putea sa fac sa imi iasa media mai mare, sau macar SA VREAU SA INVAT, sa nu mai fiu asa puturos?

1 răspuns:
| 90210 a răspuns:

9.23 ti se pare medie mica? Calmeaza-te. Eu aveam media de 8.50 in general si crede-ma ca am ajuns bine in viata. Am terminat liceul, am intrat la facultate, acum sunt la a doua. Mai traieste-ti viata.