Inca mai sunt putin racita...Cred ca o sa stau in casa cu ai mei... un joc de remy, monopoly cu fratimiu si tati, papa bun, ma uit la tv si stau pe net.Am multe teme la mate si poate mai fac din ele.
Trebuie sa merg la munca si sa invat pentru examenul de luni . Cam astea sunt ideile principale .
Trebuie sa merg la munca si sa invat pentru examenul de luni. Cam astea sunt ideile principale.
Pai mai intai stau putin pe TPUSa raspund la intrebari Apoi ma duc sa mananc ceva ca sunt lihnita fac putina ordine prin camera mea si ma duc cu o prietena in oras sa ne cumparam si noi ceva de imbracat Stam acolo cel putin 2 ore Vin acasa ma schimb Intru putin pe mess sa mai pierd vremea Ascult muzica... poate imi scriu si eu la ceva Si apoi pe la 5 ies afara cu prietenii la o bataie cu zapada Vin acasa.Intru iar putin pe TPU... Pe mess, etc Si apoi la somnic
Papa!
Hmm.pai.fac putin curat in camera, mananc ceva. apoi ma intalnesc cu o prietena si mergem la fitness. dupa ce termin vin acasa, fac un dus, apoi putin pe mess si mai pe seara un film. :X
Eu...sa stau pe laptop toata ziua...sa fac un dus. sa ma gandesc ce mi s-a intamplat joi seara. si apoi ma uit la un film
Poi vreau sa termin toate exercitiile la geometrie ca am maine meditatie, sa stau in casa, la caldurica, vreau sa mai citesc din,, romanul adolescentului miop`, si cred ca dupa-masa mi-o voi petrece pe-afara cu pritenii. De specificat ca Silvia mi-a furat total programul , si eu joc remi, si europolis, pacat ca nu pot juca cu parintii .
RainOfColors întreabă: