| Cristian122 a întrebat:

Salut,ce sa fac sa o atrag mai mult de mine

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nimic deosebit, doar sa fii respectuos si cu bun simt si ea va vedea asta.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Îi arăți că ești interesat de ea. Numai de ea.

| Numaizicnimic1 a răspuns:

Bună!
Depinde și de caracterul ei. Dacă e o curwă, las-o. Dacă e o fată normală sau o fată cuminte, încearcă să-i vorbești respectuos, întreab-o ce face, discută cu ea despre ce îi place, fă-i complimente (cât de cât subtile, fiindcă dacă le lași prea la evidență sau le faci prea des, vei părea, cel mai probabil, un tip care e disperat după relație), să-i deschizi ușa și să o lași să treacă prima (bine…, astea sunt reguli de bune maniere pentru un băiat, deci normal ar fi să le știi). Ce să zic…ARATĂ-I RESPECT.
Mult succes!

| dullcat a răspuns (pentru Numaizicnimic1):

Cat de ***** poate fi o adolescenta? Presupunem ca e adolescenta din moment ce OP a postat aici, si el fiind tot adolescent, nu? Totusi de baietii adolescenti care fac sex, ca doar fetele alea '''c u r v e'' nu fac sex cu umbra lor, nu zice nimeni ca sunt c u r v e masculine. Funny, nu?

| Numaizicnimic1 a răspuns (pentru dullcat):

Sunt fată și sunt și eu adolescentă.
Am aceeași părere de băieții care fac sex în adolescență (adică curwe masculine), dar eu am zis aici doar de fete, pentru contextul întrebării.
Cât de curwă poate fii o adolescentă? Ohoo, MULT PREA °°°°°. Cunosc cazuri de asemenea adolescente…

Bine, dar subiectul asta era acolo in top in mintea ta, din moment ce nu ai inceput cu : Pai uite, poti sa te comporti asa cu fata respectiva... Nu, tu ai inceput direct cu: E curva? Las-o.

Ce cunosti mai exact? Si eu am fost numita asa desi abia am avut primul sarut in clasa a IX-a, iar sex am facut la facultate.Totusi, gurile rele vor gasi mancare de ciuperci oriunde.

Tragic cum aruncati tot voi intre voi cu noroi, cand fetele si toate femeile ar trebui sa se sustina, din moment ce vor primi destule injurii si insulte de la partea masculina, intotdeauna, pana mor.

Eu țin cu femeile, din totdeauna am ținut, mai ales din cauza traiului pe care l-a dus mama mea cu tata. Dar nu le suport pe cele care umblă și fac sex de la 12 ani? Serios? Vi se pare normal așa ceva? Dvs. ați început viața sexuală la facultate, nu de la 12 ani, deci chiar vi se pare normal cum sunt fetele de acum?
Un fel de "Hai să susținem prostituția!"…
De asemenea, nu suport nici bărbații/băieții care umblă, dar cu atât mai mult femeile. De ce nu înțelegeți ceea ce vreau eu să spun?…

Sex facut la 12 ani nu inseamna prostititie sau curvie, ci inseamna adesea experimentare fara minte, asta numai din lipsa unei educatii si din lipsa parintilor care stiu unde sa se impuna. Dar na, este mai usor sa aruncam toti cu eticheta de c u r v e, empatia nu este punctul forte al romanilor care dau dovada maxima de misoginism si misoginism internalizat.

Ok, eu rămân cu părerea mea, dvs. cu părerea dvs. Cred că dacă ați avea o fată din aia, ați felicita-o, că de, nu are minte, se joacă și ea laughing laughing laughing

Întrebări similare