Pai de exemplu nici eu nu mananc multe(mazare, varza, pilaf etc) si nu le suport dar cu timpul cred ca o sa-mi placa, acum sunt copil si de aceea nu imi plac. Stiu asta, deoarece cand eram mica nu imi placea deloc ciorba si nici supa, iar dupa ce am implinit 10-11 ani imi plac si chiar foarte mult. Iar cu castravetii, asa mi s.a intamplat si mie cu bananele. Cand eram mica imi placeau la nebunie, mancam non.stop si de pe la 8-9 ani le urasc, si imi vine rau daca le mananc
Tu nu-ti mai face probleme in legatura cu mancarea.
Ai probleme mai mari cand vine vorba de gramatica!
Oricum, daca ceva nu-ti place nu te forta.
Este posibil sa fie de la apetit, dar nu cred.
Probabil in copilarie ai mancat foarte multe alimente in cantitati mari, si din aceasta cauza organismul tau nu le mai tolereaza.
Tot ce trebuie sa faci este sa astepti si sa mananci in continuare doar ce poti, asta cel mai probabil v-a trece de la sine.
Si nu te mai gandi la nevasta, pana acolo mai e.
Problema ta cea mare acum este legata de gramatica, eu zic sa pui mana pe o carte.
Sincer cred că e din cauză ca ai avut de toate. Serios acum, dacă o duceai mai rău financiar, nu cred că mai aveai problema asta.
Buna
mai copile, tu te gandesti deja la insuratoare? cati ani ai? ca ai stricat limba romana de tot, de gramatica nu mai zic, dar cred ca esti un pic mofturos si ai mancat numai uscaturi..gen salamuri/branzeturi etc... pune mana si incearca sa mananci mancaruri gatite gen ciorbe/supe/sarmalute/tocanite apoi mai stam de vorba..nu crezi? ori poate esti bolnav si numai poti manca..ar fi o varianta.
O zi frumoasa sa ai