| IngerasIngeras2013 a întrebat:

Ce subiecte pot discuta cu baiatul pe care il plac foarte mult, fara sa par o disperata, o increzuta sau alt ceva! Va rog spuneti-mi dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| marciana a răspuns:

In primul rand, daca nu vrei sa pari disperata, sa nu gasesti motive sa-l urmaresti peste tot sau sa il suni mereu doar ca sa-i zici salut, de nu stiu cate ori pe zi.Desigur,unii baietii sunt bucurosi sa primeasca atentie, dar cateodata e chiar enervant.
Ca sa nu pari o increzuta nu te lauda singura(cred ca sti si tu asta), lasa-i pe altii sau chiar pe el sa o faca.De asemenea, daca trece o fata draguta care poate ca-l place si ea, sa nu te razboiesti in fata lui.Totusi,trebuie sa zic,putina invidie nu strica, ci arata si ce simti pentru el.
Daca vrei sa ai o conversatie placuta cu el, incearca sa atingi si niste subiecte interesante lui:footbal, tenis, etc.Nu trebuie sa zici ca adori tot ce-i place lui, dar nici nu trebuie sa dai semn ca nu-ti plac sau esti indiferenta.Si in tot timpul discutiei, sa ai grija sa nu-l faci sa se plictiseasca, pentru ca atunci va cauta scuze sa plece altundeva, in cel mai rau caz.
Sper ca te-am ajutat!

0 răspunsuri: