| anDREIdandrei a întrebat:

Salut! Ce va surprinde cel mai mult la omenire?

Răspuns Câştigător
| madyddd a răspuns:

Salut! kiss "Ce mă surprinde cel mai mult la omenire?" Mhhh. interesantă intrebare; nu stiu dacă e ceva care să mă surprindă, până la urmă noi oameni, asa suntem "făcutzi" să surprindem de fiecare data :d. Oameni din pacate se gandesc cu ingrijorare la viitor, ei uita prezentul, asfel ca ei nu traiesc nici in prezent si nici in viitor. Oameni traiesc ca şi când nu vor muri niciodată, şi mor ca şi când n-ar fi trăit vreodată…Ciudat nu? Ei se plictisesc cu copilăria - se grăbesc să crească mari şi apoi iarăşi tânjesc să fie copii. Intr-un final, lucrul care e cel mai mult frecvent in zilele noastre e că oameni îşi pierd sănătatea ca să facă bani şi apoi îşi cheltuiesc banii ca să-şi refacă sănătatea. Exista unii oameni care traiesc într-o lume de vis, si exista oameni care se confrunta cu realitatea; apoi sunt cei care transforma una în alta." Sper ca te-am ajutat. Pa, pa. kiss

4 răspunsuri:
| Doηηa a răspuns:

Prostia...

| bytzy09 a răspuns:

Foamea de bani, disperarea, prostia, as mai putea enumera destule big grin laughing

| fuzzy6 a răspuns:

Prostia happy

| SSSAngelSSS a răspuns:

Cel mai mult ma surprinde faptul ca oameni isi sacrifica sanatatea pentru bani si apoi isi scarifica bani pentru sanatate xD

Întrebări similare