O sa imi petrec Craciunul acasa, cu familia. Azi am impodobit bradutul si abia astept, sper sa ninga de Craciun. Sper sa fie un Craciun perfect, sa fie zapada ca si acum, o sa stam in familie, o sa ascultam colinde pe youtube si mai pe seara o sa ies afara cu prietenii (sper ca in zapada) si o sa ne simtim bine. Nu stiu daca o sa mergem sa colindam, chiar daca am 15 ani, nu m-ar deranja. Si dupa ce vin de afara o sa intru in casa si o sa privesc cateva clipe la bradut si la luminite:X. (asta e in ajun si cele 3 zile de Craciun) Dimineata vine Mosu' si in seara de ajun o sa o ajut pe mama la mancare, adica eu fac sarmalele cu varza:X. Sper sa ma simt bine si sper sa mergem si la colindat:X. Aaaa da... si in cateva zile din vacanta o sa merg la o prietena si o sa ne intalnim acolo cateva fete si o sa ne uitam la poze cu noi, din vara si la filmulete si poze de la diferite zile de nastere la care am mers toate:X.
Nu merg la colindat ci iau masa in familie, vizitez bunicii, ascult colindele mele preferate, ma uit la filme de Craciun, admir bradul, cam atat.Imi place sarbatoarea de Craciun sa mi-o petrec in liniste in familie, cu colinde, vorbe etc.
Bună!
Eu de Crăciun o să stau acasă. Sunt prea mare pentru colindat! [15 anişori]
O să primesc colindătorii împreună cu familia mea.
O să stau pe mess.
O să ies pe afară şi o să mă bat cu prietenii cu zăpadă. Cu toate că o să primes bătaie de la băieţi!
Cam atât!
Daaaaa
ma gandeam sa merg si la cancelatie cu colegii
fratele meu in fiecare an a mers costumat cu plugu cu muuulta lome au fost asa frmosi; x
Nus sigura cu colindatu,(poate colind numai rudele )dar stiu ce o sa fac:
Iau masa impreuna cu familia
Merg la bunici
Voi iesi prin parc(am unu in fata blocului) si o sa ma plimb, bulgaresc etc
O sa ma holbez la brad
Si probabil voi sta pana la 12 noapte si apoi cad moarta in pat asteptand sa vina Mosu
Geo2969686 întreabă: