| benga94 a întrebat:

Cei care le aveti cu youtube, am si eu cont de cam 1 an doresc sa fac bani din filmarii ca am auzit ca iese ceva banuti, nu sa traiesc din asa ceva sa fie acolo ceva in plus macar o data pe an ai primesc nu-i dau., am facut cateva filmari la misto asa si am deja vreo 40 de dolari,am inteles ca banii se fac si din vizionari dar mai mult din reclame, nu le am cu astea cum trebuie sa fac dupa ce pun clipul dau genereaza banii dar reclamele cum pun, pot alege o anumita reclama si sa o pun la inceputul clipului? astept un raspuns si ar mai fi o problema mi-a expirat cardul cu contul care am facut prima data cont pe youtube acum daca schimb altcard se mai baga banii pe el cum o fi oare astept raspunsuri dau funda!

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu alegi sa iti fie monetizat filmul iar reclamele vor fi puse de cei de la adsense aleatoriu pentru tine (probabil ei folosesc ceva algoritmi sa puna reclamele).
Odata ce ai reclama pe video te astepti si te rogi sa dea si cineva click pe ala ca doar asa se monetizeaza

| Mcmcristi a răspuns:

Poti încheia contracte cu diferite firme si sa le faci publicitate in timpul filmuletelor

| suntserios a răspuns (pentru Mcmcristi):

Lol, nu asa functioneaza reclama pe youtube