| SmoKeToxic a întrebat:

Cer ajutor ca nu stiu la cine. De vreo lună vorbesc cu o tipa, îmi place de ea. I-am spus daca as avea vreo șansă să ies cu ea la un suc,a spus că as avea. Dupa câteva zile i-am spus daca s-a gândit la ce i-am zis, a zis ca abia a ieșit dintr-o relație acum 1 săptămână. Dupa ce a spus asta i-am spus sa îmi spuna direct daca nu e interesată de mine ca nu-mi place vrăjeala. A spus ca am șanse sa ies cu ea dar abia s-a despărțit de cineva. După m-a întrebat de ce tot vreau sa ies cu ea, i-am spus ca sunt interesat de ea și ca o plac puțin. Ce sa fac? Tipa bănuiesc ca e interesata puțin de mine din moment ce imi da mesaje.

Răspuns Câştigător
| Anonim9114562123 a răspuns:

Trebuie sa ai rabdare, incearca sa nu te grabesti pentru ca nu asta este solutia. Daca totusi nu vrea sa iasa, nu te face ca ai uitat, aminteste-i, dar frumos, si nu insista. Succes!

| SmoKeToxic explică (pentru Anonim9114562123):

Daca imi spui si ce înseamnă "un mod frumos"...

| Anonim9114562123 a răspuns (pentru SmoKeToxic):

Fara sa pari "obsedat", calm, si cu un limbaj bland, fara vulgaritati sau injuraturi.

4 răspunsuri:
| FaraNume1245 a răspuns:

Nu ascultă de fete și nici nu aștepta 3 ani după ea, că nu ajungi nicăieri. Invit-o în oraș. Dacă e interesată, va ieși. Dacă nu, asta e. N-ai pierdut nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa o saptamana de la despartire ea vrea sa l uite p ala.
ea nu te place.