| ForeignO a întrebat:

Salut

Chestia e urmatoarea:

In martie am fost la un concurs de teatur scolar. Can dam mers sa-mi iau premiul ( la festivitate) am vazut um un baiat se uita foarte insistent(si ce-i drept era foarte frumos). Nu l-am luat in seama. Dupa o saptamana m-am trezit cu id lui, si din ce imi spunea am dedus ca ma place(a).(Ca sa nu mai pomenim de commenturile de la hi5). Evident nu l-am luat in seama. Dar a urmat festivalul de teatru ( mentione ca este (Acum) clasa 9a si este un actor foarte bun. Eu sunt a7a (acum)) si l-am vazut, pot sa spun ca este ff frumos m-am cam indragostitstraight face Dar cea mai urata parte este ca de la un timp ( de cand i s-a stricat netu' si numai intra pe messenger) si-a cam pierdut interesul pentru Doroteea, cea despre care vbea non-stop. Da..., vbea de mine non-stop, si cand ma vedea pe la teatru. Pur si simplu era cam "disperat". In fine, si-a pierdut interesul si mi l-a stranit ingrozitorpe al meu. Daca ininte nu se putea abtine sa nu vbeasca de mine, eu acum nu mai pot tace o clipa fara sa zic ceva de el. Nu stiu ce sa fac! As vrea sa-mi ziceti si mie cu mpot sa-i starnesc interesul (prin prieteni sau macar cand intra pe mess, ce sa-i zic).

Mentionez ca : maine Sambata(19.06.2010) pleaca la o pizza, nu am aflat exact la ce pizzarie, dar daca este in locul in care merg eu cu prietenele mele sa cantam ( 3. una cu chitara si doua cu vocea), s-ar putea ( de fapt vreau! ma rog la D-zeu sa auda)sa fie si el pe acolo si sa audatongue.

Help!

2 răspunsuri:
| Faranume_5358 a răspuns:

Eu cred ca el a incercat sa te cucereasca si daca tu nu il luai in seama a zis ca nu il placi si a lasat-o balta.Acum ar fi bine sa incerci tu sa-l cuceresti, adica sa te dai pe langa el si sa ii dai de inteles ca il placi, poate asa va rencerca si el sa te cucereasca.

| Faranume_5358 a răspuns:

Eu cred ca el a incercat sa te cucereasca si daca tu nu l-ai bagat in seama deloc a zis ca e mai bine sa se lase pagubas. Si daca vrei sa il cuceresti incearca sa te dai pe lanca el adica sa-i dai de inteles ca si tu il placi