Eu sunt eleva la C.N. Elena Cuza din cls 1, iar acum sunt la bilingv germana si sincera sa fiu e destul de dragut.ar trebui sa te gandesti foarte bine daca vrei sa intri in cuza e o scoala de prestigiu, iar pretentiile sunt mari.unii profesori sunt super adica toti dar mai au si momentele lor ca toti. Daca cu adevarat vrei sa intri sa stii ca te asteapta mult de munca daca vrei sa inveti cu adevarat pentru ca acolo totul se rezuma la a fi cat mai bun si la a ajunge primul.nu spun ca este la toate clasele,dar din experienta proprie si din ceea ce stiu eu asa e... e frumos cand spui ca esti la cuza pentru ca are un renume, dar e si foarte dificil sa fi acolo. daca vrei sa ai un program mai lejer, ceea ce aici nu e.mai ales la bilingv unde faci la romana de iti ies capacele, du-te la carol.acolo e mult mai usor.sa nu mentionez de uniforma.
Buna.eu sunt eleva la elena cuza in Craiova la filologie bilingv germananu trebuie sa iti faci griji cu media de intrare(8 80 ceva de genu). profesorii sunt buni colegii nu.o sa ai o profesoara care chiar te va invata germana daca asta vrei sa faci.
Eu zic sa te gandesti de 2 ori inainte sa vi la cuzaiti zic din proprie experientza
anonim_4396 întreabă: