Într-adevăr, scorpionul e cea mai contradictorie zodie dintre toate: vrea să afle secretele tuturor, dar nu-i place să le spună pe ale sale; este retras, dar urăşte să fie singur; este o fire linistită, dar in urmatoare secundă se poate enerva si devine anxioasă; uneori are probleme care îl macină şi îl supară enorm, dar nu face nimic pentru a le rezolva.
Scorpionul e o fire atît de complexă...
Eu, personal sînt pasionată de tot ce are legătură cu psihologia, istoria, magia, mereu întrebîndu-mă despre sensul vieţii, de ce nimeni, nici chiar părinţii nu mă înţeleg sau ajută, cît de nefericită sunt, dar ziua următoare e ca şi cum nu s-ar fi întîmplat nimic: vreau să cred că îi iert pe toţi, căsunt cea mai bună, cea mai altruistă, că viaţa merită trăită din plin fiecare zi, fiecare clipă ca şi cum ar fi ultima...
Aici aş putea continua să scriu o infinitate, pentru că sunt atîtea lucruri despre care aş vrea să vorbesc la nesfîrşit cu cineva care să mă înţeleagă.
În fine, mă simt mai bine că mai sunt şi alţii care trec prin aceleaşi momente ca şi mine. Sper că şi tu la fel.
Salut. Si eu tot scorpion sunt.Si eu tot asa sunt, tot asa ma comport si simt, cred ca suntem un fel de persoane "nehotarate" de felul lor. De exemplu am vrut foarte foarteee mult sa ma tnud scurt si ma gandeam ca asta ma caracterizeaza, dar pana la urma am decis ca asa e mai bine, si ca asta ma caracterizeaza. Acum cred iar ca ar trebui sa ma tund scurt. Mi-e cam frica, sa ma tund pot oricand dar sa cresc parul la loc nu, oricum, incearca sa fii tu insati si sa fi optimista chair daca nu ai nevoie de nimeni! Bafta; 3
XD eu tot vara inainte de scoala vroiam sa ma frezez scurt si pina la urma mam frezat dar la inceput primele 2 zile mi s-a parut normal dar acum regret enorm astept cu nerabdare sa imi creasca macar jumate fata de cum era. asa cu nu te sfatui xD. mersi
Geo2969686 întreabă: