Sa inteleg ca nu te prea pricepi la fete...
Nu exista "o fata", exista sute, mii si nu ma refer la ele ca persoana, si ca modul de a se comporta. Daca te uiti pe strada o sa vezi unele fete care merg cuminti, fara sa atraga toate privirile strazii asupra lor si altele care trebuie sa faca lucruri mai putin, sa spunem urate, galagioase sau indecente.Automat o fata nu se distinge de alta prin zicala "e blonda", dar sunt fete si fete. Unele mai sensibile, sincere, linistite, care apreciaza ce i se da si altele care nu stiu ce e aia respect, dragoste, ce e aia prietenie. Fata sincera 100% nu o sa gasesti iti garantez, dar totusi eu cred ca orice fata are, mai mult sau mai putin suflet in ea, iubeste sincer(mai sincer ca baietii) si apreciaza lucrurile marunte(asta e trasatura pentru orice fata, nu o sa vezi fata sa nu fie preocupata de cum arata de exemplu, prin lucruri marunte ma refeream la machiaj, reviste, accesorii si alte prostioare, asa cum pe baieti ii preocupa fotbalul sau jocurile pe PC). Oricum cred ca o fata este imposibil de descifrat, nici noi ca purtatoare a acestui sex nu ne putem intelege complet, mai ales baiatul cu fata-nu or sa se inteleaga niciodata unii pe altii). Cred ca am deviat putin, poate primesti si alte raspunsuri mai "detaliate"
Mary
Penaaaa1 întreabă: