| NuTeUitaLaNumeCiLaCeAmScris a întrebat:

Cine joaca Superstar Streetz?
Am o problema : am 2 prieteni care se intalnesc in lobby dar eu nu pot sai vad si nu vad ca ar fi mai multe servere. Cine ma poate ajuta?

4 răspunsuri:
| Dragu_Ciprian_1999 a răspuns:

Pai e usor scrii/where numele prietenului tau si vei ajunge la el in cateva secunde

| stefi30 a răspuns:

Ba ala cu problema la superstar stretz daca nu i vezi in lobi dati de odata la race si iesite repede aproape in acelasi timp mersi daca citesti raspunsu

| tibi234 a răspuns:

Salut! Eu o sa iti dau raspunsul cum cred ca e bine.Mai intai dai la lista ta de prieteni da la ad friend dar inainte trebuie sa stii cum ii cheama pe ei sau ele, gasestele numele apasa pe ele si da send resques. Daca accepta da-le ok, apoi da iar la lista apasa pe numele unu-ia dintre ei da-ca este numele verde. Dupa apasa i jump to te va duce la ea sau el.Si poti sa vorbesti cu el cat vrei.

| tibi234 a răspuns:

Da la lista ta de prieteni da la ad friend gasestele numele apasa pe unul dintre el da send resquest. Daca accepta da ok.Intra din nou pe lista da la numele lui sau ei click si jos scrie i jump to dar doar daca ei au intrat in joc iar apoi te-ai teleportat la el.Cu placere.