Ce imi place intrebarea ta uite acum am venit de afara si nu prea am chef de somn o sa mai stau pe aici pret de vreo 2 ore
Mie mi-e somn, dar mai stau putin pe aici, sa vad ce mai e nou de cand nu am mai intrat (de acum 3 ore), poate dau o mana de ajutor
Si eu ma plictiesc la un film. Care are chef de-un conquiztador hai sa jucam, dam de-un separeu Astept mesaj privat daca aveti cont. Sa mi-l amintesc si eu pe-al meu ca n-am mai jucat demult.
Chiar deloc.nu am somn, pai pierd vremea, ascult muzica, incerc sa rasp la intrebarile dp site,[of.ma gandesc...]da e chair frumos si linistit`
Eu n-am somn. La mine in oras ploua de azi dimineata si nu-mi place. Si ce sa fac? Ascult muzica, caut un joc de vreo 3 ore, vorbesc pe mess.
Dragutz au trecut aproape 2 h de cand am pus intrebarea si inca nu dorm si afara tot ninge ninge ninge de 2 zile intruna superb
Pai eu acum 9 ore[cand ai postat tu intrebarea] stateam in casa si ma plictiseam pentru ca la noi in oras a fost pana de curent de abia acum si-a revenit
Bunaaa!
Deocamdata arunc o privire peste intrebarile de pe TPU ca sa vad daca pot da si eu niste raspunsuri folositoare, iar mai tarziu merg sa ma dau cu saniutaaaa!
Puupici!