Ichigo este personajul principal din Bleach.El putea sa vada spiritele, iar intr-o zi Ichigo a intalnit un shinigami pe nume Kuchiki Rukia in camera lui in timp ce statea in pat.Surorile lui au fost atacate de un Hollow*, rukia find ranita de acel hollow ea ii infige sabia in piept lui Ichigo, iar Ichigo se transforma in shinigami.
Multe aventuri si lupte s-au intamplat, iar Animeul Bleach are 366 de episoade. Poate o sa iti placa daca incepi sa te uiti!
Sper ca te-am ajutat!
-------------------------------------------------
Hollow*=spirit rau
Eu am privit deja anime-ul...mai am putin si voi fi la zi cu manga.dar am auzit ca 4 saptamani nu va aparea manga ...se pregateste finalul.
Si eu aproape am ajuns la zi cu manga...mai am 2-3 capitole.
Sper sa nu se termine prea curand...
Pai Ichigo este un adolescent care poate vedea fantome.despre asta este vorba in acest serial animat, despre oameni cu puteri supranaturale care vad morti si se infrunta cu moartea, pe parcursul episoadelor ne dezvaluie mai mult din lumea zeilor morti. Ichigo devine un shinigami adica in traducere zeu al mortii din cauza lui Rukia Kuchiki care ii transfera puterile lui ichigo intr-o seara cand este amenintat de un spirit malefic, el ii absoarbe toata putrea si invinge spiritul.el este temporar un shinigami si dupa ce isi pierde puterile face orice numai sa le aiba din nou pentru ai proteja pe cei apropiati lui si pe Rukia Kuchiki. sper ca ai inteles ceva:X
Pai in seara aia Rukia Kuchiki intra in camera lui Ichigo Kurosaki.ea ramane uimita ca el poate sa o vada si atunci apare spiritul ala malefic si fata incearca sal protejeze pe baiat si este ranita dar ea vrea sa ii transfere doar o parte din puterea ei dar din accident ii ia toata puterea... ziua urmatoare el o vede la scoala si pare un om normal si ea ii spune atunci ca puterea de spirit al lui a reusit sa ii ia toata puterea si de aceea ea este pe pamant ca un om normal bineinteles ea a intrat intr-un corp artificial.si in vreme ce ichigo ia absorbit puterea el trebuie sa ii preia indatoririle ei adica sa se lupte cu spirite rele si sa ghideze sufletele ratacite in Soul Society
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Penaaaa1 întreabă: