| relax3 a întrebat:

Salut cine puteti sa ma ajutati cu un eseu despre casa si camerele din ele obictele care sint in camere cum e casa va rog funda

9 răspunsuri:
| τττ a răspuns:

Drăguța,temele nu se fac pe TPU.Cel mai bine ar fi să-ți pui capul la contribuție și să-nveți să scrii.Ce zici, nu ar fi cel mai bine să dai pe la școală mai întâi de toate?

| relax3 explică (pentru τττ):

Daca ceva eu am de scris 5 eseie si de aceea am cerut si ajutorul vostru ma pregatesc pentru o evaluare dar tu cine esti de ma judeci si daca ceva eu sunt eminenta

| τττ a răspuns (pentru relax3):

5 eseie? rolling on the floor
Poate eseuri.

Hahaha ce mai esti si tu inteligent inteligenta

Față de tine...și mai întâi de toate, ca să joci un joc trebuie să-i cunoști regulile.Jocul tău e TPU.Nu ști nici o regulă.
- nu ști să scrii corect.
- regulamentul zice foarte clar : FĂRĂ TEME PE TPU.

Vai ce sa zic chiar ca esti ineligent/a oricum eu m-am adresat la cei care doresc sa ma ajute insa tu ce spui nu ma intereseaza si inca ceva majoriatea celor ce acceseaza TPU au intrebari de la tema de acasa daca nu ai vazut deschide ochii mai bine

Dragă,eu fac asta pentru binele tău! Să nu te faci de râs când o să fi mare.O să regreți.Mai întâi treci pe la școală, uită-te la tine și după judecă pe altul.Și toți aici care o să te ajute(dacă o să te ajute)o fac doar pentru niște căcaturi de fundițe. Dacă tu crezi că eu sunt inteligentă e problema ta.Și vezi că sunt fată. Oricum, nu vreau să mă cert cu un copil răsfățat, așa că mai bine lasă-mă în pace și ne vedem de viața noastră.
Pa, pa!

Pa pa

La revedere!