Acele "aranjari" ale cutitului, furculitei, paharelor se numesc mise-en-place-uri si se aranjeaza in functie de meniu.
De ex daca mergi intr-un restaurant si nu ai rezervare sau nu suni inainte sa spui ce fel de preparte doresti sa consumi pe masa vei gasi un mise-en-place de intampinare care arata asa:
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Daca ai un meniu comandat (de ex nunta sau doresti sa iei cina in oras), tacamurile se aranjeaza in functie de ce consumi.
Aici ai un articol unde spune mai multe:
http://www.picant.net/aranjarea-meselor-sau-mise-en-place.html
Poze cu aranjarea servetelelor:
http://www.google.ro/......tp?/imgres
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Uite si niste poze cu decorarea salii:
http://www.google.ro/......tp?/imgres
http://www.google.ro/......tp?/imgres
http://www.google.ro/......tp?/imgres
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Sper ca ti-ai facut o idee, succes!
Dana_DaNa_1995_2jLT întreabă:
JeansS întreabă: