| Marry:X a întrebat:

Cn stie sa imi zica si mie care este povestea lui bloody mery:-s ca am tot auzit despre ea si eram curioasa sa ii stiu legendahee hee

Răspuns Câştigător
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Bloody Mary sau Mary Worth este o legenda care a trait acum 50 de ani si a murit intr-un tragic accident de masina cand aceasta era cu copilul ei. Dupa moartea ei ea a ramas un spirit ratacitor care bantuia oameni din toata lumea, daca te duci noaptea la ora 00:00 fix, inchizi usa la baie si te uiti in oglinda, si rostesti de 3 ori cuvantu-l Bloody Mary sau Mary Worth aceasta va veni in mai multe ipostaze cu copilul ei tinandu-l la brat plin de sange, daca aceasta nu vine in acea noapte cand ii rostesti numele aceasta va veni in 12 zile si te va omora chiar daca e ziua sau nu. Ea a trait in America si canta muzica folk, se spune ca la viata ei ea era o tar**.

21 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

Byby...deja a inceput sa dea copy paste la raspunsurile astearolling on the floorrolling on the floor

| Marry:X explică:

Merci mult byby si adina pentru raspunsurile voastre:*:*:* si sweetcandy nu suport oamenii nesimtiti si prostihappy... ceau

| Moneyandfame a răspuns:

Hal de oameni...

| SweetCandy a răspuns:

Ms la felhappy

Stii ce e sweetcandy? eu nu vreau sa ma cert cu nimeni. si am vrut sa asc povestea pentru ca eu stiam alta variantahappy

Cu multa placere Maryahappy, nu am dat copy de la wikipedia, stiu de Mary Worth de mai bine de un an, mi-a spus asta sora celei mai bune prietene ale mele, uitate si tu candy pe wikipedia ca scria altceva decat am zis.Nu va luati dupa wikipedia ca mereu schimba acolo, prima oara a zis ca si-a omorat copilul si acum zice ca daca te pui intr-un nu stiu ce cerc... Minciuni, am sa-l pun pe ala adevaratthinking

| Silvia a răspuns:

Thoamnee! Mai bine nu citeam intrebarea asta!crying
Eu mereu cand merg la baie ma uit in oglinda si acum imi va fi frica sa mai fac asta, mai ales la 12 noapteacrying(
Va rog eu, inainte de astfel de raspunsuri sa scrieti : "interzis celor slabi de inger".va rog eu...straight face

| SweetCandy a răspuns:

Daca erai asa curioasa citeste raspunsul lui byby q cv timp inainte sa vezi ca era acelasi, adica a dat copy paste... da nu-i nimic...lasa-ma p mine nesimtita si proastabig grin ca nu ma supar din contra ti-am si multumitlaughing

Stai calma silvia cand o fi sa mori, mori si gata.calm:*.sunt doar niste inventii...

cami
| cami a răspuns:

Bai chiar are dreptate silvia straight face. Incetati naiba odata cu bloody mary ca zau, si eu aseara eram tare inspaimantata. Cand am privit in oglina worried, sa-mi sara inima din piept.
PS: Un interzis ceva. +-+

Desteapta vieti n-am dat copy da ce sa facem cu ne-intregi...

| SweetCandy a răspuns:

Byby se scrie q 2 "i" cuvantul vietiihappy

| gossipgirl a răspuns:

La mine in oras e un club pe nume Bloody Mery...
Inseamna ca nu mai pot sa ma duc pe acolo? laughing) rolling on the floor

Legenda aia e o poveste de adormit copii! Fiti si voi mai realistiwinking
BYE`

| Antrax a răspuns:

Si eu vreau sa bantuibig grin da nu va inghesuitzi va i-au pe rand

| maiu a răspuns:

Pai... eu stiam ca e vb de oo fata al carei tata era doctor ea ear bolnava tatal ei a ingropat-o si ia legat de mana o sfoara care duce afar si era legata de un clopot si atunci cand va reveni la viata o vor dezgropa, mama ei a stat apropate toata noapte lanaga mormand sa vada daca suna clopotul, sotul ei, stiind ca daca mia sta mult va murii de frig ia injectat ceva in sange si a adormit instantaneu, dupa 2 ore suna clopotul,, nimeni nu il aude. diminetat tatal ei vede clopotul deranjat, cand se uita in sicriu o vede ope fata lui moarta dea binelea taiata la maini si peste tot pe corp. iar daca te duci noaptea la ora 00:00 fix, inchizi usa la baie si te uiti in oglinda, si rostesti de 3 ori cuvantu-l Bloody Mary aceasta iti va arata mainile pline de sange si dupa 4 zile in coma mori cu mainile taiate daca sti alta legenda sa imi zici si mie kiss papa wave si sper ca ti-am fost de ajutor

Mayu_love_you exact aia o stiam si eu am vazur-o la filmul mesaje de dincolo, cred ca acolo si tu nulaughing)?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzit si eu despre povestea cu bloody mery dar numai lucruri urate in general am auzit, si nu cred ca le-ai da interes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu din cate stiu tatal ei era doctor, ea s-a imbolnavit grav si pe atunci nefiind aparaturi tatal ei a decis ca e moarta chiar daca nu era sigur de cele spuse, la inmormantare i-a lagat o sfoara la mana care era legata de un clopotel in caz ca se trezeste sa o poata salva si in noaptea aceea mama ei a tot sperat sa sune clopotelul pana intr'un moment cand si-a pierdut speranta si a mers acasa, dimineata clopotelul era pe jos cazut si ata rupta, au sapat sa vada ce e daca e vie si in mormant era ea plina de sange fara ungii incercand sa iasa si le-a rupt, pe cosciug era tot sange si urme de zgarieturi, si acum dupa ce o strigi de 3 ori auzi clopotelul si dupa te ataca, asa stiu eu ...vad ca sunt mai multe variatehappy

| mirealady a răspuns:

Eu stiu dar mai bine da-mi emailul tau si tio trimit pe cea adevarata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ea era foarte bolnava si niste oameni au inchiso intr-un cufar si iau pus un clopotel daca se misaca clopotelul sa miscat dar nimeni n-au auzito asa ca a zgariat cu unbgaile pe capac si din asta isa pus numele bloody mary