Bună! Fii fată cuminte şi stai acasă. Mama o să te verifice, poate nici nu se duce la bunica şi se întoarce acasă. Dacă eşti acum cuminte altădată nu te va mai pedepsi aşa rau. Dacă nu, te va pedepsi şi mai rău... Uite, ca să-ţi treacă timpul mai uşor, vino pe website-ul http://www.lecturirecenzate.ro/ Vei găsi o mulţime de lucruri drăguţe şi vei mai uita supărarea, crede-mă!
Hai, ma! --- stii foarte bine ca minciuna are picioare scurte! La modul sigur, maica-ta, cunoscandu-te f. bine, si-a dat seama ca povestea cu banii pierduti este o minciuna si ca, de fapt, i-ai cheltuit! De aceea si "suplimentul " la pedeapsa,"nu ma mai lasa afara " pe langa "nu-mi mai da bani de buzunar"! Accepta-ti pedeapsa asa cum este ea caci, ai toate "sansele" sa fii prins cu o noua minciuna mai ales acum, cand, dupa acel eveniment cu "pierdutul banilor " esti sub o atenta observare/supraveghere! Doar nu-ti doresti inca un "supliment "la pedeapsa( oricum, iti ajunge unul!--- nu-i asa?)
Mersi mult pentru sfaturi, insa am scapat . am infruntat'o si i'am zis ca oricum ies afara fie ca vrea ea, fie ca nu!
. culmea, a cedat!
Anonimul35 întreabă: