| rockopingu a întrebat:

cred ca am mai pus intrebarea asta, insa am pus-o pe anonim... dar problema este din nou mama, care m-a pedepsit din cauza ca am pierdut o anumita suma de bani si acum nu-mi mai da bani de buzunar o saptamana si nici nu ma lasa afara...decat in fata blocului! i-am explicat ca mi-e imposibil sa nu ies prin oras o saptamana, dar se tine tare ca piatra. "asa am vorbit, asa facem!straight face", e foarte hotarata, nu am cum s-o induplec.decat sa stau asa si sa accept o pedeapsa care nu e corecta.pentru ca mi se pare firesc ca, daca am pierdut banii sa nu mai am nici eu bani de buzunar; sau sa fac CEVA! azi merge la bunica`mea si vine pe la 4-5. deci eu as putea sa ies afara pana la 4-5. nu stiu sigur cand vine. pot sa'i zic ca sunt la o vecina, pot sa'mi iau telefonul cu mine si sa ii zic sa ma sune cand e pe drum, cu o scuza anume? vreau cat mai multe sugestii. totusi, asa poate sa banuiasca ca am iesit afara si vreau sa fiu avertizata cand vine acasa. exista multe variante, dar as risca, si in mod sigur o sa ma trezesc apoi si fara net! tot ce stiu e ca nu o sa stau in casa! multumesc mult!love struck

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Fii fată cuminte şi stai acasă. Mama o să te verifice, poate nici nu se duce la bunica şi se întoarce acasă. Dacă eşti acum cuminte altădată nu te va mai pedepsi aşa rau. Dacă nu, te va pedepsi şi mai rău... Uite, ca să-ţi treacă timpul mai uşor, vino pe website-ul http://www.lecturirecenzate.ro/ Vei găsi o mulţime de lucruri drăguţe şi vei mai uita supărarea, crede-mă!

2 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Hai, ma! --- stii foarte bine ca minciuna are picioare scurte! La modul sigur, maica-ta, cunoscandu-te f. bine, si-a dat seama ca povestea cu banii pierduti este o minciuna si ca, de fapt, i-ai cheltuit! De aceea si "suplimentul " la pedeapsa,"nu ma mai lasa afara " pe langa "nu-mi mai da bani de buzunar"! Accepta-ti pedeapsa asa cum este ea caci, ai toate "sansele" sa fii prins cu o noua minciuna mai ales acum, cand, dupa acel eveniment cu "pierdutul banilor " esti sub o atenta observare/supraveghere! Doar nu-ti doresti inca un "supliment "la pedeapsa( oricum, iti ajunge unul!--- nu-i asa?)

| rockopingu explică:

Mersi mult pentru sfaturi, insa am scapat laughing. am infruntat'o si i'am zis ca oricum ies afara fie ca vrea ea, fie ca nu!big grin. culmea, a cedat!happy