Nu poti stii cu exactitate daca te priveste ca pe un amic sau ca pe un eventual iubit, cert este ca se simte bine in prezenta ta!
Pentru o conceptie tangibila e cazul sa porti o discutie cu ea, discutie care sa cuprinda un subiect despre o eventuala relatie pe viitor. Te duci si-i spui exact ceea ce simti, fara a apela la interpretari, fetele apreciaza baietii indrazneti (in sensul bun al cuvantului) si loiali. Bafta.
Cred ca te place din ce spui tu. Sunt toate semnele posibile. Acum depinde si daca ti se pare doar sau nu. Incearca sa o cunosti mai bine. Vorbiti despre ce va place voua mai mult in materie de muzica, filme, pasiuni mai speciale. Incearca sa o cunosti mai bine. La 12 ani e devreme pentru o relatie in adevaratul sens al cuvantului dar poate fi ceva frumos.
Te place dar sa stii ca esti prea crud pentru ea. Poate ca trebuie sa mai cresti.
Salut, uite eu as zice sa prinzi curaj si sa o intrebi, adica stiu ca la varsta ta esti cam rusinos, dar asta ar trebui sa faci! Multa bafta, si sunt curioasa ce s-a intamplat mai departe!