| eminemhoudini a întrebat:

Salut.Cred ca stitii fenomenul bullying, in Romania este intalnit cam in fiecare zii.Am trecut prin acest fenomen acum doi anii dabea am scapat si am ajuns in clasa a 11 si nu is prea bun la nimic mai dau si m1 la bac.Imi place sa ma joc pe pc si sa nu invat nimic ca mi-a intrat ca nu sunt bun si nu mai incerc, profesorii pun presiune doar pe mine. Fetele nu ma baga in seama nu stiu de ce, nu sunt smardoi cum sunt altii.Ce este de facut?

1 răspuns:
| MistarGoGu a răspuns:

Sa NU bagi idioții în seama ca asta le da importanta!
Dacă vrei sa îți chinui viata cu job-uri prost plătite și carat saci pe șantier continua sa ignori școală!
Este adevărat ca un carton tipărit și niste note scrise NU reflecta real pregătirea unui om!
Contează învățarea și stăpânirea unei aptitudini!
În IT *( Grafica, programare, animație 3D, partea de hardware, rețele & mentenanță, editare foto, video)
Rezerva 6 luni din viata ta și treci prin toate câte puțin, apoi vezi ce îți este ție potrivit și te AXEZI BINE măcar pe 2! Apoi te specializezi pe ele CAT MAI MULT!
Este buna și joaca dar pe viitor asta NU îți plătește chiria, facturile sau mâncarea!
Iar mucoasele de liceu asta cauta 80 %! Bolovani cu mușchi, 150 cuvinte în vocabular din care 100 sunt înjurături! Îți vei găsi la timpul potrivit o partenera care sa merite timpul și atenția ta!
Este o vorba : NU arunca grâul pe gâște!