Nu este gresit sa ai incredere in apropiatii tai, dar, sa tii minte ca orice greseala iertata nu e decat ingaduinta pentru viitoarele greseli. Pot ierta persoanelor apropiate (nu din familie) una sau doua greseli pentru ca e omeneste sa gresim, dar pe de alta parte este prosteste sa insistam in greseala. Mai e si alta vorba; desteptii invata din greselile altora, oamenii obisnuiti din greselile lor iar prostii nici din ale lor.
Iertand mereu ii invatam pe cei care gresesc sa se obisnuiasca cu ideea. Pare dur dar ...asta e viata.
Este bine, dar trebuie să ai un suflet puternic şi să fii pregătit... oamenii te vor călca de multe ori în picioare şi vor profita poate de tine...trebuie să fii şi inteligent. Eu aşa sunt, deci te încurajez nici pe tine.
Sa ai incredere mare in persoane, ma rog, nu chiar in toate, in persoanele apropiate, in prieteni, iubiti/iubite si in familie nu mi se pare a fi un defect ci un act de loialitate, dar sa treci mereu cu vederea si tu sa fi acela care iarta de fiecare data, deja mi se pare prea mult, deoarece sunt unele persoane care la un moment dat incep sa profite pe urma ta si nu e bine. Cel mai bine e sa ierti pe cine crezi tu cu adevarat ca merita, iar daca nu o faci, prietenii adevarati se intorc singuri la tine mai devreme sau mai tarziu. In schimb ceilalti, astept sa in continuare sa revii tu cu scuzele si altele. Fa ce crezi tu de cuviinta si nu te lasa influentat de circumstante Noroc
Eu, una, am avut multa incredere in persoane care nu meritau si tineam mult la ele si mereu treceam cu vederea.
E bine sa ai incredere si sa tii la anumite persoane, chestia este sa gasesti persoanele potrivite.:*
KillMePlease întreabă:
Andrei67y5 întreabă: