De ce sa nu fii caci karatele este o metoda de autoaparare si poate fi practicata de oricine( si eu am practicat).
Poi da este si pentru fete:*...eu am o prietena care face de la 7 ani...Si daca chiar iti place, nu te opri aici
Sigur că eşti potrivită pentru acest sport! De ce nu ai fi? Orice sport poate fi practicat atât de fete cât şi de băieţi şi dacă faci karate de 5 ani nu are rost să renunţi doar pentru că ai impresia că e doar pentru băieţi. Îţi repet, şi fetele pot practica karate.
Salut! Te asigur ca, oricine a rezistat 5 ani practicand acest sport este potrivita pentru a practica in continuare acest sport.Bravo tie si succes in continuare! :* >
Da, esti! fa-o cu curaj, si eu am facut karate dar numai 1 luna, nu era de mine.
Deci continua si fi mandra de cea ce faci!
Tu si cu una de la mine din clasa...
Ce naiba mha va duceti la carate?
Nu ca asta nu e pentru fete dar mai mult baietii se duc...
De unde esti?
Bună.
Fiind un sport de autoapărare este și pentru fete și pentru băieți.
Practică în continuare, în viață nu știi ce întâmpini, este bine să te aperi!
Pa, pa.
De ce sa nu fii, cunosc destule fete care sunt super bune la karate. Ba chiar dimpotriva eu as zice ca este mai util fetelor. Uite ca mi-am amintit de un link despre asta http://cssincron.ro/stil_karate_girls.php.;) Daca iti place sa nu te gandesti sa renunti pentru ca esti fata.
Succes!
Da este si de fete am facut si eu 8 ani jumatate:X si am ajuns la centura maro-galbena :
De ce nu? In ziua de azi trebuie sa stii cum sa te aperi, daca te ataca cineva si n-ai sti ce sa faci? Mai bine continua cu karate.
RaLuCa_7165 întreabă: