La romana totusi ar trebui sa recunoastem ca in afara de propozitia aia care daca o dadeau normala acum nu mai ieseau tam`tam`uri si petitii, stiri, prof revoltate, parinti sariti pe lupte etc.; a fost chiar simplu.
Si avand in vedere ca sunt camere si nu avem cum copia, sa fie totusi mai usor ca na.:-s
Sincer, cred ca va fi greut, avand in vedere subiectele tampite pe care le-au ales la romana.Ramane de vazut acum.Succes mult!:*
Buna.Vreau sa iti urez bafta pentru maine, si nu cred ca va da greu.Ma rog, nu am trecut inca prin asta, dar stiu ca matematica e grea pentru cei care nu fac exerciti in fiecare zi, si usoara daca ai avut mereu 9 si 10
Stiu...si nu mai stiu ce fel de exercitii sa fac...m-am plictisit, ca ma pregatesc de mult! Imi place matematica dar trebuie sa recunosc ca nu o stiu pe absolut toata si mi-e un pic frica! oricum multumesc mult!:*
Sper sa nu... dar oricum sunt sigura ca problemele de la subiectul III vor fi grele ca de obicei succes!
Da, de alea mi-e frica! Multumesc!
Subiectul unul va fi foarte usor e aceeasi poveste in toti anii doar ca schimba cateva cifre la noi e mai simplu k ne lasa sa copiem, chiar daca nu e prea corect asta ne ajuta sa luam medii mari ....proful respectiv scrie rezolvarile pe tabla si camera nu poate surprinde si tabla
Nu aveti cum, de obicei sunt doua camere una intr-un colt din fata si una intr-un colt din spate, daca voi aveti numai una atunci nu e corect si nici regulamentar.
Stiu ca nu este regulamentar dar nah,,... este doar o camera mai sus de tabla asa ca tabla nu o surprinde