anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut happy Credeti in "reincarnare"? Adica eu ma gandesc asa de ce eu nu sunt tu si tu de ce nu esti eu.

3 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

E destul de complicata treaba asta cu reincarnarea.
Eu una pana mai zilele astea am fost complet impotriva acestei "credinte". Recent am citit o "povestioara", pe care mai apoi am auzit-o si la un vlog.
Cum ca o fetita de 5 ani vorbea mereu despre un anumit oras si ca barbatul ei ar fi ucis-o in urma cu 7 ani. La inceput parintii au crezut-o nebuna dar in cele din urma tatal sau a decis sa o duca in respectivul oras care era exact cum povestise fata. colac peste pupaza aceasta s-a recunoscut "barbatul". Sotia barbatului disparuse in urma cu 7 ani, dar pentru ca nu aveau nici un indiciu au decis sa inchida cazul. Fata a spus multe lucruri pe care doar cei doi soti le stiau, iar barbatul a cazut in genunchi in fata fetitei de 5 ani cerandu-si iertare ca ucis-o in urma cu 7 ani.
Asta m-a facut sa caut mai multe despre reincarnare si ce sa spun, nici eu nu mai situ ce sa cred...

| AshliyEliza96 a răspuns:

Buna! Categoric nu! Toti suntem datori sa ne traim viata pe pamant asa cum dorim facand fapte bune, mitologic vorbind, pentru a ajunge in rai si fapte rele pentru a ajunge in iad. Povestea desptre reincarnare este una de prost augur fiind inteleasa in fel si chip de religia hinduista, dar si de noi care nu stim cum sa ne aparam datorita valului mare de marturii ciudate, neadevarate. Unii oameni care au suferit in viata asta pamnteasca se gandesc ca atunci cand se vor intoarce din nou pe pamant fiind reincarnati vor avea parte de tot ce nu au avut. Cred ca acest simbol le arata oamenilor ca, candva, vor avea tot ce-si doresc, incurajandu-se intr-un fel. Dar se vor trezi candva si isi vor da seama ca totul a fost o inscenare, insa va fi pre tarziu. Cred ca e mai bine sa ne pastram vechile traditii, obiceiuri si mai ales credinta ortodoxa, fara sa ne gandim la lucruci care ne macina. Gandeste-te ca TU esti TU si ca nimeni nu e ca TINE sau e o parte din TINE.

Sa ai o seara minunata!big grin

| Dragonfly6 a răspuns:

Nu, nu cred, si nu cred nici ca ai pus intrebarea unde trebuie.

Întrebări similare