Cel mai bine gasesti pe cineva pe strada care e dispus sa stea de vorba cu tine, poti sa ii spui orice, pentru ca nu o sa te afecteze deoarece nu face parte din aturajul tau sau faci ca mine si iti imaginezi ca vb cu cineva si iti raspunzi singura, poate ai prieteni buni in care ai incredere, insa tot o sa le scape ceva.
Persoanele cunoscute nu prea sunt apropiat de ele. Oricum sunt sigur ca nu mi-ar intelege unele chestii si mai ales sa asculte unele probleme. Greu s-ar gasi o persoana care sa poate sa fie compatibila cu ceea ce gandesc dar daca as gasi atat in realitate cat si pe net, ma rog nu neaparat, acum nici unui necunoscut fie pe net fie pe strada nu poti spune orice trebuie macar sa stii ceva despre el... daca as simti nevoia sa ii spun si as considera ca persoana fie cunoscuta fie necunosuta merita sa ii spun ar fi in egala masura.
Mai degraba cu cineva apropiat.Si daca stau sa analizez si numarul, exista doar 2 persoane pentru care as face efortul de a vorbi despre mine, dintre care una e mama iar pe cealalta o cunosc de aproape 15 ani.Dar in general ma pricep mai bine la a asculta, deci...≖‿≖ tell mommy ur problems, momma will listen
In general prefer sa-mi analizez viata singur si sa iau decizii singur.
Insa daca e ceva ce simt ca trebuie sa impartasesc cu altii atunci ar fi de preferat o persoana ''neutra'' sau cu un prieten/a (conditia e sa imi fie cu adevarat prieten/a)