| aceton a întrebat:

Salut, cum a fost prima voastra zi de liceu?
In ceati fost imbracati?
Ce profil avea clasa voastra?
Cei de la matematica-informatica? v-ati descurcat cu materia?
Dau funda pentru cel mai complex raspuns happy!

Răspuns Câştigător
| Furti a răspuns:

In prima zi de liceu am fost imbracat in uniforma liceului, la fel ca mai mult de trei sferturi din clasa. Am fost la Mate-Info intensiv Info. Da, m-am descurcat...la matematica am avut ceva emotii, insa materia este digerabila, daca inveti si tii pasul cu ce ti se preda nu vei avea nici o problema, de asemenea ar trebui sa fii atent la fizica deoarece dupa matematica asta este materia care le da mari batai de cap elevilor. Fii atent la orele de informatica ca sa intelegi din start cum merg lucrurile, materia este simpla rau de tot daca apuci sa o intelegi.

Prima zi...am sosit un pic mai tarziu decat trebuia dar nu a fost o mare problema. Am cautat clasa in care trebuia sa merg alaturi cu unul dintre parintii mei si am intrat in clasa in care aveam sa imi petrec majoritatea timpului. Am dat de elevii care aveau sa imi fie colegi, de parintii acestora care stateau pe margine si de dirigintele meu care statea in mijlocul clasei si ne facea acea introducere de inceput de an, ne dadea orarul, numele profesorilor nostri si pentru a dori sa ne influenteze in bine a chemat pe doi dintre elevii promotiei anterioare carora, el, le-a fost diriginte, dandu-i ca exemplu si mandrindu-se cu ei datorita performantelor lor.

Cam asa a fost prima zi.
Oricum, multa bafta in prima ta zi de liceu!

4 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

O voi spune în cel mai simplist mod.
Prima mea zi de liceu a fost ceva banal, ceva la care oarecum mă așteptam, dar speram la mai mult.
Mă bazam pe experiențele altora, și am uitat că eu sunt eu, iar experiența mea este doar a mea. Credeam că printr-un miracol voi fi sociabilă, credeam că printr-un miracol mă voi împrieteni cu toți. Nu a fost așa. Credeam că viața de liceu este așa cum o vezi în filme.
A fost totuși și o parte bună în prima zi de liceu. Cu toate că nu am reușit să comunic cu ceilalți, mi-am făcut o bună prietenă: colega de bancă. Nu știu cum s-a nimerit, probabil, suntem făcute să fim colege de bancă, ne înțelegem chiar bine.
Ca un rezumat, prima mea zi de liceu nu a fost tocmai cum mă așteptam. Am fost speriată de gloata de persoane indiferente, am fost speriată de faptul că toți păreau foarte „șmecheri". Dar m-am adaptat.
Mate-info părea un profil greu, dar știam că voi face față. Aveam o siguranță ciudată, dar lăsând garda jos, mi-am dat seama că în orice moment poți să decazi.
În clasa a IX-a, mai mult am lenevit și cu toate astea, am fost mereu stresată. Stresată de colegi, stresată de materie, stresată de note, stresată de profesori, stresată din orice motiv stupid.
Cu materia m-am descurcat până la urmă. Atâta timp cât crezi în tine, orice este posibil.

| aceton explică:

Multumesc pentru raspunsuri. sper sa mai prinesc cateva daca nu o sa acord funda*

| Northern a răspuns:

Nici macar nu mai tin minte cu ce am fost imbracata.Nu avea nici cea mai mica importanta.
Cat timp te imbraci decent, cu haine curate, e OK.
Daca faci in asa fel incat sa atragi atentia cu ajutorul hainelor, multi nu vor avea o parere buna despre tine(nu ca ar conta parerea celorlalti, insa probabil ca daca cineva se gandeste mult la hainele pe care le va purta, conteaza...)

In prima zi a fost relativ interesant.Colegi noi,profesori noi,diriga noua,etc.Dar cum nu sunt o persoana foarte sociabila,nu am reusit sa-mi fac prieteni.
Clasa era renovata,curata,tocmai ce terminase o generatie acolo. Pacat ca nu am putut-o pastra asa.

Eu am intrat la mate-info,si da, m-am descurcat cu materia.Mi-a fost putin mai greu la informatica, fiind primul an, dar pana la urma m-am adaptat si am facut fata.
Materia nu e grea, cel putin matematica mi se parea chiar simpla.Bineinteles,asta daca ai destule cunostinte dobandite pana in clasa a9a.

Fizica e grea la inceput pentru ca faci optica,apoi mecanica e mult mai usoara... sau cel putin asa se zice.(mi-a placut mai mult optica)

Informatica ti se va parea grea doar daca esti la inceput, dar na, depinde si de persoana, cat de rapid intelegi, etc.

Succes!

| Roxxxxi a răspuns:

Salut. In primul rand..Mergi la scoala, nu la parada modei. Te imbraci decent, ce fusta si o camasa alba merge perfect.
Clasa era incapatoare, mi se parea ciudat.Deja sunt la liceu? Ne uitam unii la altii, parca eram speriati, era totul ciudat, dar in acelasi timp ceva foarte frumos. Liceul este cea mai frumoasa perioada din viata unui om.Pe langa distractia la care viseaaza toata lumea, trebuie invatat ca 3 ani trec foarte repede si vine bacul.
Despre mate info nu stiu ce sa iti zic, nu te pot ajuta, ca eu am fost la turism.
In prima zi fi tu, asa sa ramai pana la sfarsitul liceului.Noi prieteni, nou anturaj, fete noi, dar tu sa ramai aceeasi.
Mult succes la scoala si dupa :*