| MadalinaRebe a întrebat:

Salut laughing, cum ar putea o persoana urata sa devina atractiva si sa nu mai fie rusinoasa? Simt ca am numai defecte fara nici o calitate. Nici nu stiu ce sa fac in viata, nu am nici un talent... Fizic arat nasol, sunt slaba si am si probleme cu coloana si am si un mers aiurit din cauza asta... Cum as putea sa ma schimb?

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Ce-ai spus tu e nemaipomenit.
Iar daca mai e ceva de adaugat, arrow91 as spune ca Dumnezeu te iubeste asa cum esti indiferent daca esti constienta de lucrul acesta, si chiar daca poate tu nu te apreciezi.
Constienta faptului ca esti iubita (si mai ales de Dumnezeu) te va ajuta sa te apreciezi intr-un mod sanatos si sa te vezi la egalitate cu toti oamenii; nici mai sus si nici mai jos decat ei, indiferent de fizionomia ta. Dumnezeu nu ne apreciaza dupa fizic, ci dupa ce este in inima noastra.
Sunt si unii oameni care se apreciaza intr-un mod nesanatos. Acestia, ca sa nu fie vazuti mai jos decat altii, cauta in inima lor sa ii vada pe ceilalti mai jos decat ei.
Mai sunt si o alta categorie care pur si simplu au fost binecuvantati de Dumnezeu, inzestrati cu diferite talente, daruri, cu personalitate mai ridicata(mai puternica) decat altii. Acestia sunt intr-o stare mai rea fata de cei mai dinainte, deoarece se cred stapani peste ceilalti oameni. Dar Dumnezeu i-a inzestrat pe acestia nu ca sa fie stapani, ci tocmai ca sa poata sa vina in ajutorul celor mai slabi, in asa fel ca sa fie o completare acolo unde exista lipsa.

Pe de alta parte, si cunostinta aduce o sanatoasa incredere de sine. Cauta sa citesti cat mai multe carti, dar despre lucruri, si nu romane sau de dragoste. De exemplu: ce ti-ar place sa cunosti? Ce-ai vrea sa stii? Vrei sa cunosti universul, natura, plantele sau cum functioneza organele interne ale omului? Citeste carti de felul acesta. Vrei sa stii modul de gandire al oamenilor? Vrei sa stii de ce oamenii gandesc diferit in fata aceluiasi lucru sau situatie? Atunci invata psihologia. Vrei sa stii de ce muzica este placuta omului; de ce avem gusturi diferite si de ce o chitara sau un pian scoate sunete placute urechii? Atunci invata muzica. Asadar, cauta sa cunosti cat mai multe lucruri. Iar daca vrei sa cunosti de ce Dumnezeu te-a creat astfel, atunci cauta sa-L cunosti pe El. Este ce-a mai importanta cunoastere; atunci vei ajunge (in modul sanatos) sa te cunosti pe tine, si sa te vezi asa cum trebuie sa te vezi.

7 răspunsuri:
| Luizaaa a răspuns:

In primul rand nu ai incredere in tine,asta e clar. Nu exista presoana perfecta. Fiecare are felul lui de a fi,cred ca cea mai importanta e frumusetea interioara. Poate tu crezi ca esti "urata" dar in ochii altora esti frumoasa,cine te place,te place asa cum esti. Si eu sunt o persoana emotiva si retrasa insa cu timpul omul se poate schimba. In legatura cu talentul,nu exista persoana fara un talent anume. Descopera-l,observa ce iti place sa faci,spre exemplu eu sunt pasionata de dans,muzica si arta, fac portrete realistice. Deci, ce vreau sa iti spun este sa nu te schimbi pentru nimeni si incearca sa iti dezvolti increderea in propria persoana. TU esti FRUMOASA asa cum esti, cu bune cu rele, esti TU. Sper ca te-am ajutat!

| MadalinaRebe explică (pentru Luizaaa):

Multumesc foarte mult

| MadalinaRebe explică (pentru anonimg):

Chiar aveam nevoie de genul acesta de raspuns happy, multumesc foarte foaarte mult ca v-ati rupt din timp pentru a ma ajuta big grin

| anonimg a răspuns (pentru MadalinaRebe):

Daca pot sa ma exprim astfel, slabiciunea oamenilor este slabiciunea mea. Eu o fac din placere. Si daca exista un merit(in cazul nostru funda), acesta i se acorda doar lui Dumnezeu. Eu sunt tot la fel ca tine si ca toti oamenii; vase de lut de care Dumnezeu se poate folosi ca sa ne ajute.
Multumiri pentru funda.
De asemeni multumiri si celor ce au creat si sutin site-ul acesta unde ne putem bucura cu totii: unii se bucura sa ajute, altii ca au fost ajutati.winking
Mult succes!

| anonimg a răspuns (pentru Luizaaa):

Ce-ai spus tu e nemaipomenit.
Iar daca mai e ceva de adaugat, arrow91 as spune ca Dumnezeu te iubeste asa cum esti indiferent daca esti constienta de lucrul acesta, si chiar daca poate tu nu te apreciezi.
Constienta faptului ca esti iubita (si mai ales de Dumnezeu) te va ajuta sa te apreciezi intr-un mod sanatos si sa te vezi la egalitate cu toti oamenii; nici mai sus si nici mai jos decat ei, indiferent de fizionomia ta. Dumnezeu nu ne apreciaza dupa fizic, ci dupa ce este in inima noastra.
Sunt si unii oameni care se apreciaza intr-un mod nesanatos. Acestia, ca sa nu fie vazuti mai jos decat altii, cauta in inima lor sa ii vada pe ceilalti mai jos decat ei.
Mai sunt si o alta categorie care pur si simplu au fost binecuvantati de Dumnezeu, inzestrati cu diferite talente, daruri, cu personalitate mai ridicata(mai puternica) decat altii. Acestia sunt intr-o stare mai rea fata de cei mai dinainte, deoarece se cred stapani peste ceilalti oameni. Dar Dumnezeu i-a inzestrat pe acestia nu ca sa fie stapani, ci tocmai ca sa poata sa vina in ajutorul celor mai slabi, in asa fel ca sa fie o completare acolo unde exista lipsa.

Pe de alta parte, si cunostinta aduce o sanatoasa incredere de sine. Cauta sa citesti cat mai multe carti, dar despre lucruri, si nu romane sau de dragoste. De exemplu: ce ti-ar place sa cunosti? Ce-ai vrea sa stii? Vrei sa cunosti universul, natura, plantele sau cum functioneza organele interne ale omului? Citeste carti de felul acesta. Vrei sa stii modul de gandire al oamenilor? Vrei sa stii de ce oamenii gandesc diferit in fata aceluiasi lucru sau situatie? Atunci invata psihologia. Vrei sa stii de ce muzica este placuta omului; de ce avem gusturi diferite si de ce o chitara sau un pian scoate sunete placute urechii? Atunci invata muzica. Asadar, cauta sa cunosti cat mai multe lucruri. Iar daca vrei sa cunosti de ce Dumnezeu te-a creat astfel, atunci cauta sa-L cunosti pe El. Este ce-a mai importanta cunoastere; atunci vei ajunge (in modul sanatos) sa te cunosti pe tine, si sa te vezi asa cum trebuie sa te vezi.

| Inceputul a răspuns:

Pai cel mai mult conteaza frumusetea interioara si apoi cea exterioara, in primul rand tu trebuie sa crezi despre tine ca esti frumoasa si pe interior cat si in exterior. Si schimbarea...cu timpul te vei schimba fizic si modul de a gandi. Cum a spus spus si @MylifeLuisa nu ai incredere in tine. Eu sunt de parere ca e mai portant sa te schimbi pe interior, adica trebuie tu sa fii multumita de propria persoana si cu felul in care arati. Nu conteaza ce cred alte persoane despre tine, tu trebuie sa ai o parere buna despre tine. Sper ca am reusit sa iti dau cateva sfaturi buna si ai incredere in tinehappy

| Acras a răspuns:

Cat de urata? poti sa imi arati o poza cu tine?

| Tempest75 a răspuns:

As sta sa scriu o gramada dar nu ii vad sensul asa ca iti dau ceva ce te va ajuta mult mai mult decat randuri peste randuri ce te vor adormi. Cauta pe Youtube Levi Elsekes sau doar Levi. Daca asculti te va ajuta