Alearga si abdomene(daca vrei poti sa pui si ceva nainol pe abdomen pentru a te face sa transpiri mai mult si sa arzi mai multe grasimi).
Eu ti-as sugera sa mergi la o sala de fitnes.sa stai de vb cu vreun expert.nu cred ca suntem noi in masura sa iti spunem ce fel de exertictii sa faci .dar sa stii ca abdomenele sunt foarte bune daca vrei sa scapi de burtica.. daca chiar doresti sa scapi de burtica lasa mancarea grasa si incearca sa consumi multe fructe iaurturi legume.
In speranta ca ti-am putut fii de ajutor! sa ne auzim cu bine !
Zici tu in afara de abdomene, dar cam asta ar fi singura solutie. Si nu e asa greu, crezi ca daca nu faci gata o sa ai patratele si nu o sa mai ai burtaa...vise frate, vise. Eu iti zic sa lasi lenea departe si la abdomene cu tine!
Cel mai repede o dai jos prin alergari cu ceva greutate intr un rucsac sau ceva in spate
Mai intai trebuie sa dai burta jos... dupa sa speri la patratele...cauta-ti o dieta si exercitii de slabit pe net si du-te la sala. Degeaba faci abdomene si alte exercitii daca ai burta, nu se vor vedea patratelele deloc, se afla sub grasime.
anonim_4396 întreabă:
Dorel95 întreabă:
lorenaciocanta2 întreabă:
00raluka00 întreabă:
Geo2969686 întreabă: