Pai depinde de mai multe lucruri. Daca tu zici ca era cam larguta, inseamna ca tu aveai deja ceva experienta sa zic asa... Dar... o fata/ femeie, poate avea vaginul largut in sensul unei bune lubrefieri, si faptul ca era relaxata inseamna ca se simtea f bine cu tine. Scriind lucrurile astea imi imaginez totusi ca nu era virgina, pentru ca o tipa virgina, chiar daca nu are teama de momentul respectiv, nu poate fi patrunsa cu usurime. Revin la faza ca daca era virgina... e foarte probabil sa nu ii curga sange, dar eu de exempu cand am fost deflorata am sangerat f putin, si cam atat... Nu poti sa fii super relaxata, chiar daca nu sangerezi, tot te doare, te inteapa, trebuie sa fi fost vreo asemenea reactie. Daca tipa te place f mult, sau zice ca te iubeste, probabil a vrut sa te,, tina,, cumva langa ea cu faptul ca ar fi fost doar cu tine, sau sa o vezi tu ca pe o tipa extra din punctul asta de vedere! Inchipuie-ti ca am avut un prieten pe care il placeam f tare, eram pe punctul sa ajung sa il iubesc si imi spune: Vreau sa fim impreuna, nu am mai fost niciodata cu o virgina! Pai prea proasta sa fi fost sa fi cedat lui. Nu aveam siguranta sentimentelor lui, d-apoi sa fi crezut ca apoi mai raamne macar 1 luna sau 2 cu mine... Mi-am rupt un pic din sufletel, si am zis NU, si lui, si actului sexual, si relatiei respective, pai daca tot trecusem de 18 ani, de ce sa ma grabesc imediat dupa? In cazul tau... Daca totusi simti ca te-a mintit, poti sa nu mai vorbesti despre asta cu ea, si sa lasi de la tine, daca spui ca nu te deranjeaza. Pe de alta parte, daca te minte in ceva asa de important, indiferent in ce stadiu al relatiei sunteti, sau erati cand ati fost prima data impreuna, ( de 3 luni, de mai bine de 1 an, etc. ) eu cred ca nu merita sa ramai cu ea. Inseamna ca e genul de fata ce te va minti cu nerusinare oricand si cu orice! ( asta daca e adevarat ca NU mai era virgina! ). Pe de alta parte, e probabil sa se declare virgina pana la tine daca a,, patit,, ceea ce eu am reusit sa evit! Adica daca a vrut sa fie cu cineva special si i-a fost trasa clapa de catre un tip idiot, si acum regreta enorm! Bafta in dragoste!
Nu prea raspund la astfel de intrebari, dar tema acestei intrebari nu este,, virginitatea''...este,, increderea''. Poate ca fata era mai dezvoltata, si virginitatea nu a,, acoperit-o''. Sunt sigura ca ea se gandeste in acest fel daca nu este virgina:,, Daca nu sunt virgina prietenul se va desparti de mine, si mi-e frica sa recunosc''. Daca nu recunoaste, fa-o sa inteleaga ca nu te vei desparti de ea din acest mod. Multi baieti fac o persoana sa spuna adevarul, apoi o lasa balta. Dar eu nu cred ca tu esti asa...insa,ea asa gandeste. Poate ca si alti baieti au pus-o sa spuna adevarul apoi au lasat-o balta (nu pe tema virginitatii)...si ea s-a obisnuit cu acest lucru si asa se asteapta ea si de la tine, increderea a descurajat-o cu timpul, dupa atatea intamplari. Este normal sa nu recunoasca... dar faptul ca nu recunoaste este si un lucru bun...pentru ca ea te iubeste, si nu vrea sa zica adevarul deoarece se gandeste ca te vei desparti de ea cand ea te iubeste! Daca nu recunoaste, si tu esti sigur ca nu e virgina...las-o balta pe aceasta tema! Nu are de ce sa va certati din acest mod, apoi sa va despartiti, cand puteti avea o prietenie minunata!
Oricum...nu prea inteleg...de ce iti trebuie tie aceasta afirmatie? Multi oameni nu imi recunosc nici mie unele lucruri...si.daca vad ca cu timpul tot nu zic adevarul, o las balta!
Cred ca stii ca o relatie reusita se bazeaza pe incredere, ori daca tu de la inceputul relatiei voastre, pui la indoiala spusele ei, cred ca nu prea aveti sanse de a fi mult timp impreuna. Astazi nu este ca pe vremea bunicii ca, a doua zi dupa nunta, sa se "Joace" cearsaful de pat al miresei, care musai trebuia sa fie patat de sange, pentru a dovedi ca fata a fost virgina. Azi fetele cred ca, este un lucru normal ca sa-si dea seama ce simt in legatura cu o relatie sexuala, inainte de a se casatori si putine fete mai sunt virgine. Daca tu ai avut norocul sa faci dragoste cu o fata virgina, cred ca poti sa fii mandru de acest lucru si sa nu-i pui la indoiala cuvantul ei. Cum ti s-a explicat deja, himenul nu este la fel la toate fetele, unele au un himen elasitic si el se intinde mai mult decat altul si exista situatii cand fata nu sangereaza. Notiunea folosita de tine ca "era mai larguta" cred ca nu are o baza reala. Nu cred ca tu ai simtit acest lucru daca stai sa te gandesti bine acum, erai emotionat si "aprins" asa de tare ca, doar nevoia satisfactiei tale prima si nu cum se simtea fata ce era cu tine, daca a durut-o sau nu sau daca i-a placut sau nu relatia intima, ori daca a fost sau nu virgina. Cred ca ar trebui sa gandesti ce vrei de la aceasta fata, iti place de ea, o iubesti, ti-a placut sa faci dragoste cu ea, mai vrei sa fii in continuare iubitul ei? In cazul in care la aceste intrebari iti dai raspuns pozitiv atunci este cazul sa-ti ceri scuze ca ai jignit-o si sa mergeti mai departe.
Daca raspunsul este nu, atunci spune-i fetei ca sa stie ce are de facut si despartiti-va. Eu iti doresc sa ai noroc si sa va iubiti sincer si sa nu va certai pe motive inexistente.
Cam "larguta"? hai ca m-a pufnit rasul
Pai uite ce-i Bogdan , o fata poate avea himenul si elastic- de ce crezi ca-ar face exceptie prietena ta? O relatie nu cred ca se bazeaza pe "a fost/ n-a fost virgina"-iti dai seama ce s-ar face fetele astea care si-au inc viata sexuala de pe la 14 ani? ele n-o sa-si gaseasca un baiat potrivit niciodata?-nu prea cred. dar eu imi dau seama ce te deranjeaza pe tine [ai impresia ca te minte]... Tu baiat informat ce crezi ca esti [sau chiar esti], iti spui "TREBUIA SA CURGA SANGE, de ce n-a curs?", doar ca tu i-ai spus ca n-ar fi nicio problema, insa ea isi sustine afirmatia in continuare, iar tu pe a ta. Daca, intr-adevar ar minti, motivele pentru care ar face-o, ar fi:
1. ii este frica sa nu o lasi balta [multe fete au patit-o, dupa ce 'cavalerul' le-a promis multe in luna si stele, le-a dat cu shutu]
2. poate ca tine la tine, nu vrea sa te 'descotorosesti' de ea, doar pentru o simpla prostie de-a ei, pe care a facut-o...in vremea cand era mai copila.
3. Poate ca Nu minte...
Dar daca tu ii spui ei: "auzi draga, sa stii ca nu-i nicio problema ca nu mai esti virgina"- automat, in capul ei se formeaza ideea : asta cu mine vrea doar sex. Si intr-un fel, poate [ma gandesc eu], daca va exista... vreodata ocazia sa te desparti de ea, sa ai si tu remuscarile tale, sa te gandesti de mai multe ori inainte."bai, a fost si ea virgina".
Astia cred c-ar fi motivele pentru care te-ar minti, dar poate ca Nu minte! eu zic sa-ti vezi in continuare de relatia cu ea, fara sa va mai certati.
Ei .sincer. eu la primul contact sexual nici nu am sangerat.si de durut.foarte putin fiecare femeie/fata difera.eu zic ca ar trebui sa ai incredere in ea. Plus ca himenul se poate rupe oricand.cand faci exercitii fizice .cand dai cu dusul. . ar trebui sa ai incredere in ea, poate zice adevarul :*
Dece? Ca sa te lauzi? Baga bine la biblioteca: 1) 2 fete dintr-o mie se nasc fara himen, deci nu are ce sa se rupa! 2) Daca a fost larguta, era pentru ca era foarte excitata, si de aceea... 3) Daca te certi cu ea pe tema asta, nu dai dovada de prea mare caracter, si nici dovada ca ai meritat sa iti dea "trofeul" primului partener/vizitator! Deci nu are ce sa recunoasca, intelegi?! Ori o respecti si accepti adevarul, ori ai sa regreti cand te va lasa si o vei vedea langa altul!
Aoleuuuuuu ce repede interpretati luc cum vreti voi
aceeasi problema am avut si eu
la fel ne certam ca cica nu's virgina si nu am ajuns nicaieri. adica la despartire
mai documntati-va mai "barbatiilor"
nu mai judecati dupa aparente
vad ca ai fost deja lamurit
sper ca nu ai mai dubi?
Cum spune M.R... Iubiti-va mult)
Larguta Asta-i buna.
Asteapta sa mai evoluati in relatie si va avea mai multa incredere. Poate mai tarziu va recunoaste.
Sau poate chiar a fost virgina
Degeaba va tot certati.
Nu e o regula... nici eu nu am sangerat nimic la primul contact sexual. nu toate fetele sangereaza... asa ca ar fi mai bine sa ai incredere in ea... daca nu ai incredere in ea atunci nu are nici un sens relatia voastra...
Eu am sangerat ff mult... a 2 zi mi-a venit si ciclu.am fost ff stramta. ... dar o prietena de-a mea i s-a rupt himenu dupa jumatate de an si si ea era cam larguta...depinde de la corp la corp
Apropo...nu are rost sa va certai dintr-o prostie... daca tu i-ai zis ca nu-ti pasa daca e sau nu virgina
Bună.
Asta este marea ta problemă: că a fost un pic lărguță?
O virgină nu este obligatoriu să sângereze, himenul nu a este vascularizat.
Membrana himelară poate a fost sub formă de evantai și tu să nu o deflorezi, de asta ce zici?
Și încă ceva: de ce pui așa mare preț pe asta, ai pierdut cumva pariul cu băieții?
Trebuie să o apreciezi că este o ființă alături de tine, nu că a fost "un pic lărguță".
Maturizează-te, ai multe lucruri de făcut pe pământ decât să strici relația cu ea pe un subiect"tabu".
Mult noroc.
Pa, pa.
Am avut si eu o data problema asta si la fel ma certam...copilariii... la tine nu-i faza ca a fost virgina sau nu... pune problema asa sa nu mai sara lumea aiurea...ma mintzit sau nu? dc? oricum ar fi fost... daca te iubeste si o iubesti las-o balta cu tema asta... fa-o sa se simta bine...nu baga in seama oamenii nuli care lasa comentarii de gen `o ai prea mica` si traitziva viata... daca tea mintzit a facut-o cu un motiv... te iubeste...salutare...