Dupa ce te speli pe dinti taie o feliuta de lamaie si freaca-te cu ea pe dinti si ai sa vezi ce albi se fac!
Sa te speli pe dinti de doua ori pe zi.
bicarbonatul de sodiu presarat deasupra pastei de dinti. Sau, doar bicarbonat de sodiu presarat pe peria de dinti.
daca incerci una dintre ele v-a da efect. eu le-am folosit pe toate si am avut rezultat excelent
succes!
Spala-te cu sare si cu bicarbonat.dar nu in fiecare zi.de 2 ori pe saptamana.o saptamana cu sare si cealalta cu bicarbonat.ti se albesc in maxim o luna. Bafta
Sunt tot felul de paste de dinti speciale, nu? Atunci foloseste-le!
Exista pasta de dinti speciala pentru inalbirea dintilorDar trebuie sa te speli nu sa dai azi odata, peste 2 zile iti aduci aminte ca:"A, stai ca mi.am luat pasta sa-mi mai dau si eu cu ea."
Poti sa-ti albesti dinti acasa cu sare sau bicarbonat alimentar, de ex : dupa ce te-ai spalat pe dinti(cu pasta) speli periuta si dupa presari putina sare sau bicarbonat alimentar si ati peri dintii inntr-un mod normal(de sus in jos) dar ai grija sa nu pui prea multa sare sau bicarbonat alimentar, si sa nu perii dinti brutal pentru ca poti sa-ti ranesti gingiile.
Pai nu sunt medic dar am auzit ca bicarbonatul ii albeste, acum nu stiu cat de bun este si am mai citit intr-o revista ca este buna si pasta din capsuni
eu le-am folosit pe ambele mai de mult si dau rezultate asa
GlontulAreMereuDreptate întreabă: