| CRISTINA_5101 a întrebat:

Salut.Cum as putea sa slabesc eficient avand in vedere ca am 13 ani si nu ma timp de practirea unui sport deoarece aproape toata ziua sunt la scoala de la 12 la 19 si in restul zilei fac teme si invat iar la scoala mananc numai prostioare...stiti voi. Daca stiti o dieta usoara va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| ATHOS a răspuns:

Consuma alimente slab calorice fara sa faci foame (de ex. morcovi cati doresti, fasole verde, mere, cartofi fierti, varza,...). Poti slabi cu usurinta 1 kg. pe saptamana. Dupa ce ai ajuns la greutatea optima trebuie sa ai grija sa te mentii.
Bafta printesa!

4 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Poţi slăbi şi fără o dietă strictă numai că trebuie să respecţi altceva . Să ai trei mese pe zi , la ore fixe în fiecare zi să mănânci la aceiaşi oră , indiferent dacă poţi sau nu poţi . Trebuie să eviţi dulciurile şi mâncarea timp fast food . Nu mânca mai târziu de 6 ,7 şi încearcă ceva sport , înotul ţi-ar prinde foarte bine . Poţi face câteva abdomene seara .Baftă!

| LostInDreams a răspuns:

Hello! Eu am aproape 15 ani si de ieri am innceput si eu sa ma apuc de sport si fara mancarebig grin.Conditiile sunt aceleasi:fara paine, dulciuri, prajeli, fara mancare dupa 6 seara, putin sport trebuie sa inceapa in orarul tau, ori dimineata inainte sa pleci la scoala da drumul la muzica si fa ceva exercitii sau seara du-te si plimba-te.Eu fac asa si vreau sa ma tin de asta:
Mi-am propus sa mananc cat mai putin si cat mai sanatos, dimineata pe la 10(la 12 intru la scoala) fac 30 de abdomene, 30 genoflexiuni, cateva exercitii pentru coapse, pentru talie, abdomen(gasesti pe net cate vrei), iar seara plec cu mama si cu o prietena dupa ce ies de la scoala(o jumatate de ora) si mergem in pas alerg 4 km(2 dus 2 intors). De mancat, ieri am mancat dimineata o felie de paine cu margarina si un ceai verde(fara zahar), iar seara niste mancare de pastai.Azi am mancat un danone si un covrighappy>Deci in principui mancare cat mai putina, apa mai multa, ceva exercitii(miscare, nu conteaza) seara si/sau dimineata in functie de timp.Eu sper sa dea roade, ce e drept e cam greu, dar asta e.Ma gandesc la momentul ala cand o sa ma vad si eu asa cum vreau.Asa te sfatuiesc si pe tine. Apropo nu te gandi ca trebuie sa slabesti, si ca vrei sa slabesti, ca poti sa faci astahappy. Multa bafta iti doresc, iti tin pumnii. Daca nu mai poti rezista tentatiilor gandeste-te ca nu esti singura care se "lupta"laughing. Sper ca intr-o zii sa imi trimiti si mie un mesaj pe privat sa-mi zici cat ai dat joswinking

Mary:X

| clauss a răspuns:

Alearga un pic seara, s au dimineata, cand ai timp o juma de ora dedic o acestui sport, daca nu cauta un nutretionist si tine o cura de slabire

| BubuLina999 a răspuns:

Mai nu e bine sa ti diete. si eu am 14 ani. si am burtica, care incerc sa o dau jos. inceraca sa nu mai mananci paine**, multe prajeli.cat timp esti la scola ia. ti fructe, nu manca tot felul de prosti de la magazin.macar seara cand vi acasa fa putin incalzirea, cateva exercitii sau pune o melodie si danseaza cum iti taie capullaughingaa si nu manca mult seara. asa o sa slabesti, pentru ca am inceput si eu sa pun in aplicare tot ce ti.am zis tie.
apropo si eu sunt la scoala de la 12-19winking