| florymirela1996 a întrebat:

Cum il pot uita avand in vedere ca il vad destul de des si face gesturi gen sa ma ia in brate? O place pe o fata din gasca noastra, ea fiind intr-o relatie de 1 an si ceva..am crezut ca ma place prin toate gesturile frumoase pe care le facea dar am aflat ca el asa se comporta cu toata lumea...si e destul de greu mai ales daca se intampla in fata ta. Fata aceea nu il place, il considera doar un prieten, la fel ca ceilalti din gasca.Cred ca m-am amagit singura ca ma place...dar era doar "prietenos". Daca nu il vad, ajung sa il uit dar cand aud ca iese si el afara ma bucur ca urmeaza sa il vad etc.dar pana la urma cred ca ma amagesc singura.Ce as putea face?

2 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Obisnuieste-te cu ideea. Mai alunga-l din minte.
Idk, e mai greu daca aveti prieteni comuni, dar, asta e, timpul le rezolva pe toate.
E destul de naspa ce-i drept, dar ai sa intalnesti si pe altcineva.

| Alina570 a răspuns:

Cand iese afara ai putea sa-l intrebi daca vrea sa va plimbati singuri doar voi doi si sa stati de vorba. Poate o place pe acea prietena a voastra, dar daca nu e disponibila poate ar fi interesat de o relatie cu tine daca ar sti ca si tu esti interesata. Daca te va refuza, cel putin vei avea satisfactia ca cel putin ai incercat si stiind ca nu va fi nimic intre voi, poate iti va fi mai usor sa treci peste.