| deleteddddd a întrebat:

cum pot face credite.prin imvu? dar metoda cu invitatii o stiu, dar eu vreau sa fac pe propriul meu pc! fara sa mai pun pe alt cineva sa mai intre pe alt pc si sa ma invite de 5 ori, ca`sa primescc banii

15 răspunsuri:
| Zmeura a răspuns:

-hranesti cainele
-la chat now
-pe imvu mafia
-iti verifici mesajele
-pe myyearbook
cam atat. funda?

| deleteddddd explică:

Dar`kira.eu am intrebat cu totul si cu totul alt ceva!

| deleteddddd explică:

Deci.cine imi spune happy cum sa fac bani prin invitati. dar sa nu pun pe alt cineva sa intre pe conturile respective false, care le fac pentru a`mi da bani.banii sa ii fac doar de pe un singur pc! dau fundita happy tongue.

| deleteddddd explică:

Ma`Ajuta cineva sau nu? sad...:-l

| olimpia230 a răspuns:

Am eu o intrebare. cum facicredite cu invitati?

| olimpia230 a răspuns:

Imi raspunzi te rog

| olimpia230 a răspuns:

Stiu cum sa faci credite fara invitati, dar te rog sa ma ajuti si tu cum sa fac credite cu invitati
te duci la chat now si dai start tutorial faci tot ce-ti arata si la sfarsit iti da omie, dar poti s-o faci o singura data la un cont
mai stiu
du-te si srie myyarebook pe google fa-ti un cont si fa bani cu jocuri apoi da pe exchange si transferati bani si gata
dar cel mai cu eficienta mod este cel cu invitati
cel putin asa am auzi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu faci cont pe myyearbook respecti pasii siti transferi bani dai la exchange apoi faci mai multe conturi false apoi cand iti sp acolo sa scrii emailul(de la conu' fals0 tu scrii email de la contul tau poti sa faci omie sa 500 credits apoi in fiecare zi faci ceti mai sp acolo la yerabook si primesti 100, 50, 10, sau 200 credite daca faci ceti sp acolomai poti si cu imvu mafia sunt foarte multe metode mai e si cu facebook (o data merge) free spin daca ai noroc si ei de la caine bani din 2 in 2 ore 10- 20 credits si daca te loghezi pe netflix primesti 12. 000 credite avataru meu e foarte smecher are 4. 258 kb dar te rog sa ma inveti metoda cu invitati ca nu prea o stiu pentru mai multe metode sa-ti sp adauga-ma eu sunt lolitza00 in imvu. funda te rog

| lolitza a răspuns:

Eu stiu faci cont pe myyearbook respecti pasii siti transferi bani dai la exchange apoi faci mai multe conturi false apoi cand iti sp acolo sa scrii emailul(de la conu' fals0 tu scrii email de la contu tau poti sa faci omie sa 500 credits apoi in fiecare zi faci ceti mai sp acolo la yerabook si primesti 100, 50, 10, sau 200 credite daca faci ceti sp acolomai poti si cu imvu mafia sunt foarte multe metode mai e si cu facebook (o data merge) free spin daca ai noroc si ei de la caine bani din 2 in 2 ore 10- 20 credits si daca te loghezi pe netflix primesti 12.000 credite avataru meu e foarte smecher are 4.258 kb dar te rog sa ma inveti metoda cu invitati ca nu prea o stiu pentru mai multe metode sa-ti sp adaugama eu sunt lolitza00 in imvu.funda te rog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

| Bia_8296 a răspuns:

Pai nu merge trebuie neaparat sa pui pe candva sa intre, daca vrei mai multe modalitati baga-ma la imvu(bybumillw) si daca vrei te ajut eu cu conturilewinking funda:X?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa te duci la home dupa la free credit si dai la like imvu dupa normal trebuie sa primesti 500 de credite dar te uiti mai mult pe acolo si primesti 1000 si atentie poti numai o datawinking stiu cum e sa nu ai banihappy

| FakeKid a răspuns:

Pff...cei asa greu de facut credite?laughingdaca vreti va ajut eu si cu credite si cu vip ...si cu numele cumparat adica sa va schimbati numele

| imvuxd a răspuns (pentru olimpia230):

Deci : 1. Dai la free credits [iti va aparea o pag de net]
2.Dai in jos si da click la 1.500 cr invite and refer people
3. Acum dai la invite by email
4.Itzi apar 4 casutze in ultimele 2 e scris lasi asa si in primele 2 scrii uh emailu tau
5. Dai continue si ai trm cv pe email
6.Intri pe email si vezi daca tzia trm cv la spam sau imbox
7. Dai click pe aia si dai yes odata si dupa aia ieshi din cetzi va aparea mai dai si a 2-a oara yes si iar ieshi si a 3-a oara la fel a 4-a oara cand dai nu mai ieshi si iti faci un cont
8. Dupa ce contul e fac rogi pe knv sa-ti intre pe el si acea pers te va inv de 5 ori uh sa nu ieshi din nici o invitatzie pana nu.ti sa banii

| o0Iulia0o_6764 a răspuns:

Pai stiu eu descarca-ti RunSandBoxed si poti intra pe mai multe conturi deodata, asa fac si eu si nu mai trebuie sa imi intrealtcineva... sper ca ti-am fost de folos...mult succes!