anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.cum pot sa creez un aspect pentru profilul de la hi5?(fundita)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!happy
Sub fotografia de sub profil scrie:
Fotografii
Prieteni
Grupuri
Carnet
...
Cum vede altcineva?
Editare profil
Modifica aspectul?
Eliminare aspect

Tu trebuie sa dai click pe Modifica aspectul. Sus, in dreapta, scrie ``Aspecte create de mine`` ``Creeaza un aspect pentru profil``. Dai click pe Creeaza un aspect pentru profil.
Dai un nume aspectului iar dupa aceea incarci imaginile (acolo unde scrie Browse iti alegi ce imagine doresti). Dupa ce iti alegi imaginile dai click pe sagetile acelea 2 albastre care iti apar langa imagine (daca nu dai click pe ele, nu ti se incarca imaginile).
Mai jos, alegi Examinare si Salvare. Dupa ce ai salvat aspectul dai la Aspecte create de mine unde iti apare aspectul creat si dai Uitilizare aspect. happy

Bafta!
Vezi ce faci cu Fundita! big grin

6 răspunsuri:
| casy14channel a răspuns:

Intri pe profilul meu>mai jos de poza is chestiile ale foto mele etc>mai jos scrie undeva,, Modifica aspectul">apesi si acolo o sa-ti dea mai multe aspecte si apesi(pe ala care-ti place )examinare>daca-ti place apesi confirma daca nu alege altul!

| L a răspuns:

Dai la profilul tau, change my skin si undeva in coltul din dreapta sus ai make a profile skin dai acolo si completezi prima coloana, poti sa-ti pui o poza, sau doar sa modifici scrisul etc.`Bafta:*

| Kidd a răspuns:

Cel mai simplu e asa fii atenta: Iti trebuie photoscape pe care il iei de aici:http://www.photoscape.org/ps/main/download.php ( dai pe a2a chestie) Il deschizi si in meniu apare Editor undeva sus. Pui poza pe care o vrei si sunt niste optiuni undeva in dreapta jos si dai pe resize. alegi 600 px. ( cred) si salvezi imaginea. Te duci pe hi5 si dai la creeare aspect. Dai un nume aspectului si ( in prima categorie) incarci poza dand pe browse sau ce scrie acolo si dupa aceea pe sagetile de langa. mai jos bifezi mijloc pe a2a bulinutsa si ceva miajos bifezi in si in jos. dai salvare dupa aceea :> sper c te-am ajutat... fundita? :o3

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

`Buey dar la me nu se incarca photografiilethinking

straight faceCe sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

`Buey dar la me nu se incarca photografiilethinking

straight faceCe sa fac?