Daca nu iti spune, poate nu simte. MAi bine fiti prieteni decat deloc.Asteapta sa-ti spuna el.
Fii sigura ca poate daca tu ii spui ca il placi, el (in caz de nu te place) s-ar raci de tine, aproape te-ar mai saluta.
[si crede-ma ca nu spun degeaba.Am patit-o! ]
Incearca sa il faci gelos adicka sa nu ii mai acorzi atata atentie si sa incerci sa ii acorzi atentie altui baiat.vezi cum v-a reactiona, daca te iubeste si te place v-a deveni gelos si v-a incerca sa stea de vorba cu tine, succes...[; x]
Fi directa, cea mai buna solutie, intre tine si el o sa ramana aceeasi relatie de prietenie, eu asa as face, nici nu mai stau sa astept si sa ma necajesc degeaba...
Pai daca te iubeste cu adevara o sa descoperiasta in timp si nu trebuie sa ti-o spuna ci sa o simta
Incearca sa te dai mai mult la el(nu crd ca e asa prst ca sa nu se prinda). Daca nu, si vezi ca el tot nu-ti spune. Spune-i ca ar fi bine sa va mai raciti, ca ati ajuns deja prea departe, ca voi sunteti deja mai mult decat prieteni si asta nu e bine. Spune-i ca vrei sa clarifici situatia asta.Intreaba-l daca e de acord sa ramaneti doar prieteni...si va spune el tot atunci daca nu.eu zic ca nu te place