| alemao a întrebat:

Salut
Cum pot sa scap de nervi?, adica ma gandesc la un eveniment pe care l-am ratat, si de cate ori vad un prieten care a fost la acel eveniment si eu nu am fost, ma enervez, imi strica toata ziua, nu mai vb cu nimeni.
Cum pot sa scap de chestia asta?
{Cel mai bun raspuns primeste funda, Promithappy}

4 răspunsuri:
| didi12 a răspuns:

Eu zic sa incerci sa fii indiferenta.Pana la urma vor mai fii evenimente de genu, nu crezi? Totusi, daca nu reusesti...lauda-te si tu in fata prietenilor tai ca acolo unde ai fost tu nu stiu ce ai facut.Si chiar daca iti vin nervi nu arata asta prietenilor tai si atunci cand deschid ei subiectul despre eveniment fate interesata, sa nu vada ca suferi ca te vor amagi mai rau.Pana la urma, o sa-ti treaca...ai sa veziwinking

| TheHGlife a răspuns:

Incerca sa te gandesti ca nu va fi ultimul eveniment, ca vor mai fi si altele.
Pentru a putea scapa de nervi poti sa te gandesti la ceva ce ai facut si ti-a placut gen un eveniment frumos etc, poti asculta muzica, poti alerga si de oboseala o sa scapi de nervi, is multe modalitati eu am spus doar ce fac eu. sau poti sa suni pe cineva sau sa mergi la cineva sa vorbesti cu el de acel lucru si sa iti dea sfaturi ce sa faci si cum.

Bafta

| ioana996 a răspuns:

Sau si mai usor laughing te poti duce la o sala de forta sau direct sa faci un sport ceva care sa te preocupe si sa iti ineci timpul ca sa nu iti mai vina in cap "evenimentul" tongue eu spun ca va merge la mine a tinut laughing succes si te rog spune-mi daca a functionat :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te gandesti ca acel eveniment a fost ceva urat si aiurea