| Y3aaHH a întrebat:

Cum poti fi mascul dominant(alfa) la 16 ani la scoala? Am tot auzit de expresia asta: mascul dominant sau alfa. Dau funda cui ma ajuta sa inteleg

6 răspunsuri:
| Nuvăsufăr a răspuns:

Termenul e valabil doar la mai multe specii de mamifere printre care omul nu se numără.

| adriana49 a răspuns:

Nu stiu unde ai auzit dar e o prostie doar nu esti lup sau caine nu? Eu zic sa fi tu insati.atata tot. Mascul sau alfa se poate dar mai bine zis la animale.

| AmelyRain a răspuns:

Probabil inseamna sa fi covnul clasei, sau probabil inseamna ca celorlalti sa le fie intr-un fel frica de tine, sau am rog... oricum sa te respecte.

| madapostolache a răspuns:

De obicei alfa, este liderul unui trib sau ceva de genul, si mascul dominant e la fel.nu cred ca ai inteles nimic; dar totusi big grin

| Lavinia1 a răspuns:

laughing laughing M-am amuzat pe cinste citindu-ti intrebarea.In principiu ai nevoie de trio-ul look,atitudine,creier,acum depinde si de standardele scolii.laughingProbabil ca te-ai referit la persoana care are cea mai mare influenta asupra celorllti, acel om respectat luat ca model sau exemplu, cel ce imparte sarcinile ''conducatorul''.
P.S:Masculul alfa exista doar in haita.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Fii ala la care toti se duc sa ii ceara sfaturi. Care impune respect dar nu frica. Aia inseamna alfa. Nu un bullie jegos cum au multi impresia ca ar fi.