| Alex99999999 a întrebat:

Cum sa imi fac parintii sa ma lase sa bag 10e pe clash royale? mi am intrebat mama acum cateva luni in legatura cu 5e si nu prea a fost de acord...cat despre tata. El nu stie.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca maica-ta nu-i de acord sa pui 5 euro, cum crezi ca vei obtine 10 euro, sau tu nu stii ca 10 este de 2 ori mai mult decta 5?

Nici eu nu as fi de acord sa bagi banii in jocuri, mai bine iti cumpara o mingie si te scoate in curte sa joci fotbal, ca-i de 10 ori mai sanatos.

| Alex99999999 explică (pentru Violleta2022):

Imi dau ma si eu seama ca 5x2=10.am mingii destule, stai calm omule.vii tu cu mintea ta cu cearta aici.te mananca in c, ur? ce ai? Daca spun ca o sa mai bag bani, raspunsul ar fi: pai a doua oara nu ma lasati si gata,

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alex99999999):

Copil fara bun simt, care nu vrea sa priceapa ca nu are voie sa faca ceva si el insista. Daca te mana fundul, stai ca te scarpina maica-ta!

| Alex99999999 explică (pentru Violleta2022):

Nu ma ^mana^fundul si in al doilea rand intrebarea asta este pentru voi nu pentru mine, de asta si intreb.cica daca nu te lasa sa bagi 5 cum vei obtine 10? te scarpin eu in pizd.a aia proasta cu tampon sub

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alex99999999):

Vorbeste frumos mai rahat cu ochi!

| Liviu a răspuns (pentru Violleta2022):

Stai calma dorina, pentru un nebun ca asta iti iei reportare si suspendarelaughing)

| Vlach a răspuns:

Cati ani ai Alex99999999? Fiindca te porti ca un pusti de 8-9 ani care nu a primit pic de educatie
Tara arde si baba se piaptana
Oamenii din sate muncesc de-i doare tot corpul pentru 10 euro iar tu ii bagi intr-un joc nefolositor... Mai ziceam daca era ceva real, dar un joc? Serios?

Întrebări similare