Daca maica-ta nu-i de acord sa pui 5 euro, cum crezi ca vei obtine 10 euro, sau tu nu stii ca 10 este de 2 ori mai mult decta 5?
Nici eu nu as fi de acord sa bagi banii in jocuri, mai bine iti cumpara o mingie si te scoate in curte sa joci fotbal, ca-i de 10 ori mai sanatos.
Imi dau ma si eu seama ca 5x2=10.am mingii destule, stai calm omule.vii tu cu mintea ta cu cearta aici.te mananca in c, ur? ce ai? Daca spun ca o sa mai bag bani, raspunsul ar fi: pai a doua oara nu ma lasati si gata,
Copil fara bun simt, care nu vrea sa priceapa ca nu are voie sa faca ceva si el insista. Daca te mana fundul, stai ca te scarpina maica-ta!
Nu ma ^mana^fundul si in al doilea rand intrebarea asta este pentru voi nu pentru mine, de asta si intreb.cica daca nu te lasa sa bagi 5 cum vei obtine 10? te scarpin eu in pizd.a aia proasta cu tampon sub
Vorbeste frumos mai rahat cu ochi!
Stai calma dorina, pentru un nebun ca asta iti iei reportare si suspendare)
Cati ani ai Alex99999999? Fiindca te porti ca un pusti de 8-9 ani care nu a primit pic de educatie
Tara arde si baba se piaptana
Oamenii din sate muncesc de-i doare tot corpul pentru 10 euro iar tu ii bagi intr-un joc nefolositor... Mai ziceam daca era ceva real, dar un joc? Serios?