| HenryHorn a întrebat:

Cum sa iti faci prieteni? Cateodata stau la școala si ma gândesc ca nu am aproape nici un prieten si ii vad pe ceilalți simtindu-se bine împreuna. Mi-as dori sa am si eu prieteni. Sunt cel mai destept din clasa si nimeni nu ma baga in seama. Imi este foarte ușor in viața virtuală. Cel mai bun răspuns primește fundaș si RESPECT.

5 răspunsuri:
| nic3rr a răspuns:

Prietene, ma bucur sa vad ca esti sincer si ca ai pus o asemenea intrebare. Prietenii ii gasesti oriunde nu doar la scoala. Dar cum majoritatea timpului e pretrecut acolo e foarte bine sa ai cu cine discuta. Incearca sa gasesti intr-o pauza pe cineva care sta singur, poate aveti aceleasi preocupari. Sau integreaza-te intr-un grup, nu conteaza daca e de 2 sau 5-6 presoane. Intreaba-i daca poti sta cu ei. Succes! Pace, prietene!

| ancaval a răspuns:

Cu colegul de bancă nu te înțelegi?

În pauze joacă cruce sau altceva cu el, mai cheamă colegii din fața sau din spatele tău, la teste ajută și tu pe alții dacă ești bun, mai dă și tu temele la unul la altul.

Altă variantă ar fi să mergi la psihologul școlii să te ajute cu sfaturi etc. ( nu știu cât poate fi de bun, dar merită să încerci )

Curaj, nu mai fii așa retras că o să ai probleme mai târziu.

Baftă!

| GabrielaS13 a răspuns:

Nu fii trist happy Si eu aveam prieteni pe care ii consideram prieteni adevarati, dar s-au bagat in niste ''anturaje'' si si-au schimbat comportamentul si nu mai stau cu ei. O sa gasesti acei prieteni mai tarziu probabil. Nu e vina ta ca nu toata lumea e ca tine. Probabil sunt invidiosi sau..nu stiu laughing Oricum, prietenii adevarati sunt foarte greu de gasit, dar toate la momentul lorwinking Si nu uita, totul se intampla cu un scop.

| HenryHorn explică:

Funda*

| NASAgov a răspuns:

Salut. Dacă nivelul tău de intelectualitate este mare, vei avea destule fete după tine. Dacă vrei să-ți faci prieteni, intră în vorbă cu ei și găsiți lucruri comune și fă-i să râdă. Le dai o părere bună despre tine. Dacă ești o fire mai timidă, ai putea să vorbești cu ei pe site-uri de socializare: messenger, facebook, skype. O să te simți în largul tău și vei relaționa mai ușor. Vorbește mult cu ei, te vor cunoaște mai bine, de altfel și tu pe ei. Am mai întâlnit un user, ale cărui vorbe m-au impresionat: ''Există 2 feluri de oameni în lumea asta. Cei care fac, și cei care se gândesc cum ar fi.'' Sper să te inspiri și tu de aici. O seară faină!