Presupun ca e adevarat, ce sa faci? ce face orice amica buna, il ajuti, il asculti, si ii dai un sfat bun cand este cazul.
Eu sunt cam in ceata de un timp, ca nu prea stiu ce sa inteleg. El este cam timid de fel, nu prea lasa deloc sa se vada ceea ce simte. Suntem amici foarte buni, ne intelegem perfect din orice punct de vedere, insa nu pot sa inteleg ce se petrece in mintea sau in sufletul unui baiat cand face afirmatia ca te considera cea mai buna amica a lui? imi este foarte greu sa inteleg baietii...
Cum ti-ai dat seama ca m-ar place? eu ma chinui de ani de zile sa aflu treaba asta, dar nu reusesc.
Ciudat rau...vezi? de aia nu am reusit sa inteleg niciodata baietii. La drept vorbind si eu ma simt altfel cand vorbesc cu el (chiar si pe mess). Sunt persoane cu care comunic normal, dar cu el e altceva, nu stiu ce sa zic?
Este singurul baiat care l-am iubit cu adevarat, o iubire pe care nu am putut sa i-o arat sau sa o marturisesc. Timp de atatia ani de zile, niciodata nu am incetat sa-l iubesc, a fost mereu prezent in sufletul si gandul meu, chiar daca eram departe unul de celalalt. Il iubesc sincer si curat!
Dar el la vremea cand i-am spus ca-l plac, nu m-a luat in seama, mi-a spus ca nu ma place si ca are pe altcineva. Nu avea pe nimeni, nici in Romania si nici in alta tara unde locuia (era un pustan la 19 ani). Dupa plecarea lui am incercat sa uit evenimentul asta care ma marcase profund, ceea ce am si reusit pana la urma. Dupa 4 ani de zile l-am cautat eu pe el ( cand a plecat din tara eu nu aveam id de mess, mi-am facut ulterior). Mi-a dat accept, mi-a multumit si mi-a spus ca nici el nu ma uitase. M-a uimit. Din vorba in vorba realizam tot mai mult ca acel baiat care ma respinsese candva, se schimbase considerabil, era cu totul alta persoana. Un om matur, rafinat si sigur pe el care parca vroia sa-si indrepte oarecum gresile facute. M-a uimit lucrul asta si nu ma asteptam la asa ceva.
Offf, cum sa ma pupe, cand intre noi sunt aproximativ 3000 km distanta? poate sa imi dea kiss-uri pe mess sau facebook( mai scapa cate unul intr-o discutie).
Nu am fost cu el, nu am avut nicio relatie de dragoste cu el, ci doar prietenie. As fi putut avea o relatie cu el, daca venea in Romania si plecam in excursie, cum stabilisem, ca el mi-a propus asta si mi-a spus ca i-ar face placere ca intr-o buna zi sa ne alegem un traseu si sa facem o excursie doar noi doi. Nu s-a intamplat treaba asta pana acum.Eu in comparatie cu el sunt un caracter puternic, ceea ce a spus si el, dar ii plac femeile puternice, si pentru asta cred ca ma admira pe undeva, dar iarasi nu vrea sa zica.
Cam asa am fost si eu, ca prietenu tau, mai timid. Daca seamana cu mine sigur te place
Este foarte timid da. Ma gandesc ca asta este principalul motiv pentru care se intampla toate astea.Nu are curaj sa-mi spuna tot ce are pe suflet.Referitor la asta, intr-o seara am avut o discutie cu el pe mess, discutie in care la un momentdat el mai vorbea si cu altcineva pe facebook. L-am intrebat daca are treaba sa-mi spuna ca sa stiu.Mi-a zis ca nu are treaba si ca vorbea cu o fata pe facebook, dar el nu o stia pe respectiva (zicea ca era prietena nasei lui de botez). In final i-a dat delete respectivei. Cred ca aia il placea de vroia asa de mult sa o pastreze in lista pe facebook si sa vorbeasca cu el. Atunci eu i-am zis "eu te tin mai mult de vorba", raspunsul lui " noi avem mai multe de vorbit, suntem pe aceeasi lungime de unda, noapte buna si ce visezi sa strangi in brate", eu atunci raspunzand"depinde ce visez", el "ceva frumos", eu "si daca intamplator te visez pe tine, ce fac?", el "ce-ti spune inima". Asta a fost ultima discutie cu tenta romantica dintre noi. De atunci mai rar (la evenimente adica, Craciun, Revelion, Paste, si zile de nastere) ne intalnim pe facebook.Nu stiu ce sa inteleg din toate astea?
Iar mie imi este teama sa fac pasul asta, pentru ca nu vreau sa-l pierd de tot, nici ca amic, cand stiu ca este langa mine, ma simt mult mai bine. Poate este o prostie sau o copilarie, dar asta simt.
Poate ca de aia este mereu singur, l-am intrebat de viata personala si dupa vreo 2-3 insistente din partea mea mi-a spus in final ca este singur si nu are nicio relatie pentru ca timpul nu-i permite, ceea ce nu cred. De fapt, dintre toti colegii de scoala, doar noi doi, eu si cu el suntem singuri, nu avem pe nimeni si ne incapatanam amandoi sa ramanem asa, in timp ce restul au familii unii, altii fiind implicati in alte relatii, dar nimeni nu-i singur.
Cu siguranta ma va intelege, daca si el simte acelasi lucru pentru mine si cred ca sentimentul este reciproc, chiar daca nu prea vrea el sa arate asta. Simt altceva cand vorbesc cu el, fata de alte persoane cu care comunic in mod normal. Si comunicarea dintre noi este altfel.
Sigur, lasa-mi-l, dar pe privat daca poti ca aici cine stie cine mai intra si il vede.Nu de alta dar sunt destui care fac misto spre amuzamentul lor si sterul altora.
Si oare ma place sau totul e in minta mea? a devenit obsesiva problema asta.