Invatant pentru pentru licenta si examenele finale de la facultate.
Iar ultima luna de vara am petrecut-o pe malul marii ( sunt de la mare), iubesc marea.
Am fost in China la niste prieteni, jumatate din vacanta. Cealalta jumatate am petrecut-o alaturi de familie.
Vacanţele mele de vară niciodată n-au fost frumoase, cu excepţia celei de anul trecut.
Eu nu merg la mare, nu am cu cine ieşi pe aici..este foarte urât.
Anul trecut în mai mi-am cunoscut actualul iubit şi acum avem 9 luni de relaţie. A fost cea mai frumoasă vară pentru că ieşeam mereu afară cu el sau cu câţiva amici. Mergeam în parc, mâncam seminţe, râdeam, ne plimbam cu bicicletele, ne simţeam foarte bine..Doar mama ştia de prietenul meu, tata nu. La sfârşitul lui iulie a aflat tata că am prieten şi mi-a interzis să ies cu el până nu îl aduc acasă. Fiind primul băiat de care a aflat..nu ştiam cum să încep şi cum să termin. Era normal să îl aduc acasă pentru a putea să ne vedem în continuare. La începutul lui august am fost la o prietenă acasă, am dormit cu prietenul şi ea + un coleg, a fost super frumos (să nu te gândeşti că am făcut altceva). A fost cea mai frumoasă seară şi distractivă. A 2 a zi, duminică, pe 4 august l-am adus acasă. Au discutat puţin şi după totul a fost super ok. Am fost la magazin şi am luat shaorma, seminţe şi suc şi am mâncat cu iubitul şi prietena mea. Mai apoi a venit unchiul meu şi am fost să iau mici..am mâncat şi a fost bine şi a 2 a zi. De atunci întâlnirile sunt la mine acasă şi ne distrăm foarte mult. Mi-a plăcut acea vară pentru că a fost începutul a unei părţi noi din viaţa mea.
Îţi doresc o seară frumoasă!
AvalohAlyn întreabă:
anotimp2 întreabă:
shadow23 întreabă:
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: