Dacă eu ți-aș spune că arăți nașpa, și că ți-aș da 1, m-ai crede? Ai vrea să auzi acest răspuns? Eu nu cred!
Nu contează ceea ce cred eu despre tine, contează ceea ce crezi TU despre tine! Să nu uiți asta!
Suna cam homo sa iti raspund, dar daca vrei, iti raspund.
Arati bine. Uite, de exemplu am o prietena care considera foarte multi oameni frumosi. Ea considera fiinta ca fiind frumoasa, mi-a zis ca prietenele ei nu o inteleg cum poate sa-l considere pe cutare frumos, si ea zice "Cum ma? Tu nu vezi ce frumos e?". Aia e cea mai buna viziune pe care am vazut-o vreodata la cineva, si e o viziune corecta. O apreciez mult pentru asta.
Multi ne credem neatragatori, cand de fapt, suntem frumosi.
O zi buna!
Suna cam gay intrebarea asta. Prietene! Frumos sau urat mic sau mare, nu conteaza asta. Conteaza cum te porti!
Daca doresti neaparat sa te notez dupa fotografia afisata, nota nu poate fi decat minima, dar eu cred ca ai fost prost inspirat cu o asemenea fotografie.
Faci asta din curiozitate sau pentru a te distra. Oricum, notele primite inca gustul persoanei, atitudinea fata de gestul tau. Sa-ti dau o nota totusi...Nu? Pentru tineretea din poza ai 10, pentru actiunea de e ne pune sa notam nota e mai mica.
Cum sa ma exprim? Ba p**la asta ii site pentru ajutor reciproc sau chesti de genu, nu pentru tine care vrei sa stii daca ti-o disparut raia.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: