anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, cum vi se pare ca arat? de la o scara la 1 la 10 ce nota mi ati da. Va rog fara glume. Va rog sa fiti sinceri.Multumesc

7 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Dacă eu ți-aș spune că arăți nașpa, și că ți-aș da 1, m-ai crede? Ai vrea să auzi acest răspuns? Eu nu cred!
Nu contează ceea ce cred eu despre tine, contează ceea ce crezi TU despre tine! Să nu uiți asta!

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Suna cam homo sa iti raspund, dar daca vrei, iti raspund.
Arati bine. Uite, de exemplu am o prietena care considera foarte multi oameni frumosi. Ea considera fiinta ca fiind frumoasa, mi-a zis ca prietenele ei nu o inteleg cum poate sa-l considere pe cutare frumos, si ea zice "Cum ma? Tu nu vezi ce frumos e?". Aia e cea mai buna viziune pe care am vazut-o vreodata la cineva, si e o viziune corecta. O apreciez mult pentru asta.
Multi ne credem neatragatori, cand de fapt, suntem frumosi.
O zi buna!

| koko3475 a răspuns:

Suna cam gay intrebarea asta. Prietene! Frumos sau urat mic sau mare, nu conteaza asta. Conteaza cum te porti!

| neutrino a răspuns:

Daca doresti neaparat sa te notez dupa fotografia afisata, nota nu poate fi decat minima, dar eu cred ca ai fost prost inspirat cu o asemenea fotografie.

| ElenaSA a răspuns:

Faci asta din curiozitate sau pentru a te distra. Oricum, notele primite inca gustul persoanei, atitudinea fata de gestul tau. Sa-ti dau o nota totusi...Nu? Pentru tineretea din poza ai 10, pentru actiunea de e ne pune sa notam nota e mai mica.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1.

| Ctiberiu a răspuns:

Cum sa ma exprim? Ba p**la asta ii site pentru ajutor reciproc sau chesti de genu, nu pentru tine care vrei sa stii daca ti-o disparut raia.