| Dav7id a întrebat:

Salut, cursurile de dans au o limita de varsta? am 20 de ani si as fi interesat de niste cursuri, m-am interesat, dar unde m-am interesat era varsta pana in 18 ani.Astept raspuns.Mersi.

Răspuns Câştigător
| blondutzata a răspuns:

Nu de la 8 ani pana la 29 si eu m-am inmscris de la 15 pana la 25 de ani adica acum

| Dav7id explică (pentru blondutzata):

Mersi mult happy, am crezut ca nu primesc nici un raspuns.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu au dar in cazul tau nu ar fi usor la inceput pentru ca sunt multe cazuri in care copilul de mic de la vreo 7 ani incepe sa practice ceea ce vrea sa ajunga in viitor si ajunge departe cu mai multa usurinta.

| Dav7id explică (pentru mgtow):

Inteleg perfect, dar acum am primit o oferta si pentru a putea intra in asta, imi trebuie cursuri de dans.Totusi sper sa o scot la liman.Mersi si tie happy

| Razviiiiiiiiii a răspuns:

Daca te referi la dans sportiv nu are nimic.Sunt categorii 18-25 de ani si sunt cursuri de Initiere tineret.Dac te referi la alte dansuri, nu stiu dar nu cred...

| Dav7id explică (pentru Razviiiiiiiiii):

Scuze,am uitat sa specific. Tipurile acestea de dans:Balet clasic, jazz balet, dans modern si de caracter, hip-hop.

| Razviiiiiiiiii a răspuns (pentru Dav7id):

A...nu exista o limita de varsta

| Dav7id explică (pentru Razviiiiiiiiii):

Atunci,mersi mult, pentru timpul acordat intrebarii mele si tie si tuturor.Chiar va multumesc. happy. Scuze ca dau funda primului raspuns, dar am observat ca asa se procedeaza.

| Razviiiiiiiiii a răspuns (pentru Dav7id):

Http://www.dancesport.ro/ Intra la forum si intrebaa orice.numai ca trebuie sa iti faci cont.o sa primesti raspuns la orice intrebare legata de dans.Eu acolo intru cand am nevoie de ceva.